O2e

Hoe kan ik een DVD met Roxio Toast branden

Branden van dvd's met behulp van een Mac is vrij eenvoudig en je hoeft niet eens nodig om tech-savvy om de procedure te kunnen uitvoeren. Wat je nodig hebt is een opneembare DVD en het programma Roxio Toast want het zal de applicatie die verantwoordelijk zal zijn in het branden van uw bestanden op uw DVD's. Bij de aanschaf van, op zoek naar een DVD-R of een DVD-RW op het etiket van de dvd's. Hier is een eenvoudige manier om u te begeleiden door het proces.

Hoe kan ik een DVD met roxio toast branden. Download en installeer.
Hoe kan ik een DVD met roxio toast branden. Download en installeer.

  • Download en installeer. Als u niet beschikt over Roxio Toast op uw Mac geïnstalleerd, ga dan naar de website van Roxio op roxio.com en download het programma. Klik op de "Koop nu" icoon en op het drop-down selectie en kies de versie die u wilt gebruiken. Vervolgens wordt een "dmg" icoon zal verschijnen, klikt u op het pictogram om de installatiewizard te starten. Hoewel bewust zijn, is er een vergoeding voor de download, maar dit is een eenmalige aankoop wat betekent dat je niet kunt verlengen licenties blijven gebruiken.
  • Start Roxio Toast. Om dit te doen, klikt u op de harde schijf pictogram op uw computer en ga naar uw "Applications" map look voor Roxio Toast. Dubbelklik op de applicatie. Open nu uw DVD-ROM-station en plaats uw DVD-R of DVD-RW in het schijfstation.
  • De bewerking begint. Kijk voor de Roxio Toast pictogram in het toepassingsvenster. Het moet het derde icoon van links, die eruit ziet als een film regisseurs clapboard zijn. Klik en kies de "DVD Video" selectie. Open nu een zoekvenster, kunt u dit doen door te dubbelklikken op uw harde schijf. Nu op zoek naar de video-en beeldbestanden wilt u misschien om te branden op DVD.
  • Kies de bestanden te branden. Na het lokaliseren van uw gekozen foto's en video's op uw zoekvenster, kunt u nu regelen uw geselecteerde compilatie op uw beschrijfbare dvd door te klikken en te slepen deze bestanden naar de Roxio Toast venster waar het toont "Sleep videobestanden of foto's." Het beste zou zijn om de Roxio Toast van het programma en het zoekvenster naast elkaar plaatsen op het scherm om deze procedure een stuk eenvoudiger te maken.
  • Verbrand het. Aan het laatste proces starten, klikt u op de rode knop die zich aan de onderste rechter gedeelte van het programmavenster. Op dit punt zijn de video's en foto's worden gebrand op uw DVD. De werkwijze kan in enkele minuten tot enkele uren afhankelijk van het aantal en de grootte van bestanden.

Met behulp van de Roxio Toast toepassing om video's en foto's branden op een DVD is zo simpel als A, B, C. Er is geen noodzaak voor u om speciale computer vaardigheden hebben om dit te realiseren. Dit proces is zeer praktisch voor zowel werk als prive-gebruik. Met Roxio Toast, kunt u nu een DVD-kopie van uw geliefde video's en afbeeldingen en u kunt er zeker van zijn dat het niet uitmaakt wat er gebeurt, u altijd een back-up te hebben.