O2e

Hoe kan ik een dvd naar een andere DVD te kopiëren en de kwaliteit te handhaven

Wanneer u een DVD-kopie van een film die je leuk vindt rippen

Wanneer u een DVD-kopie van een film die je leuk vindt rippen, ofwel het origineel dat u geleend of wil je een kopie hebben en dat origineel te houden, u zeker wilt de kopie zo goed als het origineel een te hebben. In de meeste gevallen, het rippen van een dvd-film meestal eindigt met een lagere kwaliteit kopie die ook kan springen en lijken schokkerig en dronken. Om ervoor te zorgen dat uw kopie van een originele DVD is van dezelfde kwaliteit, neem een ​​kijkje op de onderstaande tips.

  • Zorg ervoor dat uw dvd-brander is in goede staat. Download en installeer een goede DVD kopiëren programma. Kijk voor een gratis programma of software te downloaden.
  • Koop een kwaliteit lege double layer DVD of DVD 9. Dit zal u toelaten om de hele film te kopiëren. Dit is ook de aanbevolen lege DVD om te gebruiken als je rip-programma is niet geschikt voor compressie. Zorg ervoor dat uw dvd-brander is compatibel met een DVD9. Sommige spelers hebben problemen met dit type DVD.
  • Download de film en op te slaan op uw harde schijf of waar dan ook in uw computer waar er voldoende ruimte is om een ​​film die kan vrij een groot bestand van meerdere gigabytes te slaan.
  • Plaats de lege dvd in de dvd-brander en start je DVD rippen programma. Selecteer het bronstation en zoek uw filmbestand. Het bestand kan worden gekozen door erop te dubbelklikken of te slepen en neer te zetten in het rippen programmavenster.
  • Selecteer de opties die nodig zullen zijn van u. U hebt de keuze om alleen de hoofdfilm te kopiëren, kopieert u de film en verwijder de credits en andere extra's of kopiëren alles. Je moet ook de audio-streams en talen. Als je niet spreekt geen vreemde taal te selecteren gewoon Engels opties. Dit kan de bestandsgrootte van de DVD. Merk op dat er meestal varianten in audio als de DVD is gemaakt om te worden gespeeld in verschillende talen en verschillende soorten dvd-spelers die verschillende codec packs noodzakelijk. Als u bekend bent met wat tracks uw speler toegangen, kunt u het vinkje enkele van de andere talen.
  • Stel de regiocode op uw DVD-ROM. Het moet dezelfde zijn als de regiocode van de oorspronkelijke DVD. Omdat de DVD heeft ingebouwde bescherming voor ongeoorloofd kopiëren en afspelen in andere regio's, is het zeer belangrijk dat u niet te omzeilen dit proces. De DVD-ROM heeft een beperkt aantal keren om de regiocode in te stellen. Zodra dit is bereikt, zult u niet in staat zijn om een ​​regiocode meer ingesteld, tenzij u terug te brengen uw DVD-ROM naar de plaats waar je hem kocht om te kunnen worden gereset. Er wordt een dialoogvenster weergegeven als de regiocodes van de DVD-ROM en de DVD zijn verschillend. De opties aan de code resetten. U kunt niet kopiëren van de DVD als deze niet goed is ingesteld.
  • Zodra u klaar bent met het instellen van de opties, kunt u beginnen met het kopiëren van de DVD. Selecteer de laagste snelheid om de film te branden in de lege DVD. Het kan een tijdje duren om dit te worden gedaan, maar dit zal ervoor zorgen dat de kwaliteit van de kopie zal heel goed zijn. Nadat je klaar bent moet je volg de aanwijzingen om te voltooien de DVD. Deze laatste stap is dat de audio-en videokwaliteit is vergrendeld.

Lees de instructies en zorg ervoor dat ze te volgen

Hoe kan ik een dvd naar een andere DVD te kopiëren en de kwaliteit te handhaven. Zorg ervoor dat uw dvd-brander is in goede staat.
Hoe kan ik een dvd naar een andere DVD te kopiëren en de kwaliteit te handhaven. Zorg ervoor dat uw dvd-brander is in goede staat.

Lees de instructies en zorg ervoor dat ze te volgen. Verschillende programma's voor het rippen van DVD's hebben verschillende sets van instructies om ervoor te zorgen dat u kwaliteit output te krijgen. Neem de tijd om deze instructies te leren. U kunt ook om te oefenen met een korte video en het gebruik van een goedkopere lege DVD net zo kunt u vertrouwd te raken met de verschillende instellingen.