O2e

Hoe kan ik een e - mail auto - handtekening aan te maken

Net als in het echte leven

Net als in het echte leven, mensen zoals het ondertekenen van hun e-mailberichten met virtuele handtekeningen. In de meeste e-mail verwerken van aanvragen, zijn er eigenlijk opties die u zal toestaan ​​om dit te automatiseren van uw handtekeningen die elk bericht dat u ontvangt of beantwoordt automatisch uw handtekening in hebben. Een e-mail automatische ondertekening is een geweldige manier voor u om uw persoonlijkheid laten zien of om uw e-mails er meer professioneel door het gebruik van zakelijke handtekeningen. Hier is hoe.

Hoe kan ik een e - mail auto - handtekening aan te maken. Vind de automatische ondertekening.
Hoe kan ik een e - mail auto - handtekening aan te maken. Vind de automatische ondertekening.

  1. Vind de automatische ondertekening. Kijk voor de Automatische ondertekening functie in de e-mail management programma dat u gebruikt. Bijvoorbeeld, als u gebruik maakt van Microsoft Outlook, kan de Automatische ondertekening functie te vinden op de Mail Set Up tabblad. in het tabblad ziet u een sectie genaamd de E-mailindeling. Kies het formaat, zodat u in staat zullen zijn om de handtekeningen selecteert u Opties. Als u gebruik maakt van andere mailing toepassingen, kunt u de website van de fabrikant. Controleer de Frequently Asked Questions pagina om te zien waar de Automatische ondertekening functie in uw applicatie is gevonden.
  2. Het maken van een nieuwe handtekening. In de Auto Handtekening tabblad, selecteert u de "New" knop, zodat u een nieuwe handtekening te maken. In de handtekening, kunt u de visuele weergave van de handtekening, zoals de lettertypen die u kunt gebruiken voor uw handtekening, de grootte van het lettertype, de kleur van de handtekening en andere opmaak details.
  3. Het formatteren van uw handtekening. Hoe presenteer je je handtekening hangt af van hoe je het gebruikt. Voor de gebruikelijke persoonlijke e-mails, kunt u een informele handtekening die automatisch worden toegevoegd aan uw e-mailberichten. U kunt zelfs een kort briefje, zoals "Take Care" of "Groeten." Voor zakelijke berichten, aan de andere kant, moet u een andere handtekening dat het gebruik van meer elegante en verfijnde lettertypes zal maken, en dat uw bedrijfsnaam, contactgegevens, zakelijk adres, en zelfs uw bedrijfslogo zal nemen als het programma dat u gebruik toelaat.
  4. Kiezen wanneer u de handtekening wilt gebruiken. Selecteer vervolgens hoe u de handtekening moet worden gebruikt. Er zijn een aantal programma's die automatisch zal hechten de handtekening, maar u kunt ook de gevallen waarin u wilt dat het programma de handtekeningen aan te sluiten. Bijvoorbeeld, kunt u ervoor kiezen de handtekeningen alleen worden bijgevoegd bij berichten die u zelf hebt, of e-mail berichten die u beantwoordt samengesteld e-mail. U kunt ook de optie die zal u vragen wat voor soort handtekening te gebruiken, als u meer dan een handtekening sjabloon wordt gebruikt.

Zorg ervoor dat u de informatie die aanwezig is in uw handtekening te beperken. Bijvoorbeeld, moet u persoonlijk adres en contactgegevens niet worden opgenomen in het e-mailadres, vooral als je e-mails te sturen naar een grote mailing lijst van mensen die je niet per se uit de eerste hand te leren kennen. Zorg er ook voor om uw handtekening dubbel te controleren voordat u de sjabloon. Het laatste wat je wilt is om te beseffen dat je naam is verkeerd gespeld in de auto-handtekening die gaat met elke e-mail die je maakt.