O2e

Hoe kan ik een FTP - programma te kiezen

Het uploaden en downloaden van bestanden is uitgegroeid tot een norm voor de meeste internetgebruikers deze dagen. Een goede internet snelheid maakt het meer en meer geschikt voor mensen om bestanden over te brengen. Als je niet veel weet over FTP of File Transfer Protocol, kan het proces van het delen van bestanden van en naar een externe server computer een geweldige keuze voor u.

Het FTP-programma is verantwoordelijk voor het overbrengen van bestanden van een geïsoleerde computer naar uw computer en vice versa. Als je er een nodig hebt, zijn er tal van FTP software die u kunt vinden op het internet. Maar hoe kunt u kiezen uit de opties? Hier is hoe je kunt doen:

Hoe kan ik een FTP - programma te kiezen. Ken uw besturingssysteem.
Hoe kan ik een FTP - programma te kiezen. Ken uw besturingssysteem.

  • Ken uw besturingssysteem. De FTP-programma's op het internet zijn niet alle op maat te lopen voor Windows, Linux, Macintosh en andere besturingssystemen. Vandaar dat het bepalen van uw systeem, zodat u kunt uw zoekopdracht.
  • Bepaal uw budget. Er zijn FTP programma's die je kunt krijgen voor gratis, terwijl sommige vereisen een bepaalde vergoeding. Echter, deze freeware en shareware programma's hebben beperkte mogelijkheden en diensten. Aan de andere kant kunnen sommige meer geavanceerde programma's worden gekocht voor een bepaalde vergoeding. Daarom bepalen of je kunt veroorloven om een ​​programma te kopen of gewoon blij zijn met een gratis programma.
  • Bepaal uw behoeften. Een FTP-programma kan een eenvoudig freeware of een commercieel een te zijn. Als u complexe diensten, is het het beste om te kiezen voor het commerciële bedrijf is. Een commerciële FTP programma komt met een heleboel andere functies in vergelijking met een freeware dat alleen levert basisbehoeften. Dus, als je een webmaster van een soort website die regelmatige wijzigingen in bestandsrechten vereist, de beste optie is het commerciële programma.
  • Analyseer de mogelijkheden. Het is zeer belangrijk dat u de functies die komen met een bepaalde FTP-programma voordat u deze begrijpt. U zult merken dat sommige functies nauwelijks nodig zijn voor het succes van uw bedrijf. Echter, sommige van hen zijn zeer gunstig. Sommige functies van de meeste FTP programma's zijn automatische updates van gewijzigde bestanden, automatische verwijdering van oude of verouderde bestanden, heldere weergave van afbeeldingen, virtuele map vergelijking, en nog veel meer. Check out de exacte functies die u nodig hebt en kies een programma dat het beste bij uw behoeften past.
  • Overweeg beveiliging. Dit is vooral belangrijk als u kiezen uit de gratis FTP-programma's op het internet. Zorg ervoor dat het programma veilig genoeg is voor u om te downloaden. Het is niet onmogelijk dat je tegen het lijf loopt een gratis toepassing die zullen u schadelijke programma's. Let op dat het betalen voor een FTP-programma u niet garanderen van een veilige download. Daarom is het het beste om eerst double-check de programma's.
  • Bekijk reviews. Onderzoek voor beoordelingen van verschillende FTP-programma's, zodat u kunt de kant van de huidige gebruikers van een specifiek programma te zien. Houd echter in gedachten om alleen controleren onpartijdige recensies van klanten. Het is beter voor u om te onderzoeken in websites van derden. De balans van de positieve en negatieve opmerkingen voor elk programma. Vervolgens kiest u degene die de meeste klanten voldoet in termen van efficiëntie en prestaties.

Een FTP-programma is bijna een basisbehoefte tegenwoordig voor de meeste internetgebruikers. Echter, voordat u kan worden voldaan met een programma, moet het iets zijn dat past bij uw behoeften. Vandaar dat eerst analyseren uw behoeften en kies het juiste programma voor u.