O2e

Hoe kan ik een geanimeerde zelfportret maken in Paint Shop Pro

Op het gebied van grafisch ontwerp software

Op het gebied van grafisch ontwerp software, Paint Shop Pro is een van de grootste uitdagers van Adobe's Photoshop. Een van de dingen die je kunt doen met Photoshop is het creëren van eenvoudige animatie. Dit is eigenlijk iets dat je kunt dit ook doen met Paint Shop Pro. Hier is hoe.

  • Maak de afbeeldingen. Allereerst moet u de foto's maken voor uw animatie. Omdat je aan het doen zijn een zelfportret, moet het een tekening als je iets met basisbewegingen. Bijvoorbeeld, kunt u een foto van je wandeling langs het park. Hoe maak je de beelden is aan jou. U kunt meerdere foto's van uzelf wandelend, en gebruik deze als de animatie basisbestanden. Of u kunt zelf tekent vanuit het niets en scan deze naar uw computer. Of u kunt tekenen met behulp van Paint Shop Pro ook.
  • Leg de foto's. Zodra u de beelden te importeren in het programma door te klikken op de knop Bestand en vervolgens op de knop Importeren. De beelden worden dan geupload naar uw scherm. Neem de beelden en dan schik ze in lagen. Hierdoor kan Paint Shop Pro om later zetten de lagen op in frames. De frames zijn wat zal worden geflitst in de juiste volgorde om de werkelijke animatie te maken.
  • Dupliceer de bestanden. Nadat u klaar bent met lagen de beelden, zorg ervoor dat u de bestanden op te slaan en deze opslaan met de extensie PSP. Probeer het opslaan van de PSP bestanden in een map op uw computer, zodat u niet hoeft te uw harde schijven te proberen om ze te vinden schuren. Daarna gewoon dupliceren de bestanden, zodat u ten minste drie exemplaren. Labelen met de nummers 1, 2 en 3.
  • Voeg de lagen. Nadat u de bestanden hebt gekopieerd, is de volgende stap is het samenvoegen van de lagen. Dit zal gemakkelijk zijn, omdat u al bestempeld als de bestanden. Klik gewoon op de knop Laag op de bovenkant van het scherm, en dan op de knop Samenvoegen. Zorg ervoor dat u alleen de zichtbare delen van de beelden samen te voegen. Zorg ervoor dat alleen de bewegende delen van de afbeelding zichtbaar zijn. De rest moeten transparant zodat de bestandsgrootte veel kleiner. U kunt dit doen door het aanpassen van het kleurenschema tot 16 miljoen kleuren, die transparantie mogelijk maakt.
  • Voeg de timing. Nadat u klaar bent met het samenvoegen van de lagen, klikt u op de knop Bestand en ga dan naar de Animation Wizard. Een dialoogvenster verschijnt waarin u de snelheid aan te passen voor de animatie, en tweak andere opties. Bijvoorbeeld, kunt u de animatie dus ga op lus die de animatie er uit zal zien, zolang het bestand wordt geopend. U kunt ook versnellen of vertragen de animatie met behulp van de animatie wizard.


Nadat u klaar bent met het aanpassen van de animatie

Hoe kan ik een geanimeerde zelfportret maken in paint shop pro. Maak de afbeeldingen.
Hoe kan ik een geanimeerde zelfportret maken in paint shop pro. Maak de afbeeldingen.

Nadat u klaar bent met het aanpassen van de animatie, de laatste stap is voor u het bestand wilt opslaan. Met deze stappen, moet u in staat om een ​​bewegend zelf creëren portret met alleen Paint Shop Pro. U kunt deze stappen herhalen om animaties van bijna alles wat, variërend van dieren, mensen en nog veel meer te maken.