O2e

Hoe kan ik een handtekening in Mozilla Thunderbird te creëren

Mozilla Thunderbird is een open source communicatiemiddel dat e-mail en nieuws client voor gratis biedt. Gebruikers kunnen genieten van een verscheidenheid aan functies met Thunderbird, waartoe ook het plaatsen van een aangepaste handtekening met elke e-mail.

Hier zijn de stappen voor het maken van een handtekening in Mozilla Thunderbird:

Hoe kan ik een handtekening in mozilla thunderbird te creëren. Ontwerp uw handtekening.
Hoe kan ik een handtekening in mozilla thunderbird te creëren. Ontwerp uw handtekening.

  • Ontwerp uw handtekening. Uw handtekening kan een platte tekst boodschap, een geformatteerde tekst bericht of een verplichting tot HTML-codering voor afbeeldingen en links. Een eenvoudige handtekening is uw contactgegevens, een ander een is een one-liner citaat dat je online kunt vinden, en nog een andere promoot diensten en producten die u verkoopt. U kunt ook een afbeelding of maak een voor jezelf met behulp van een foto-editing tool op te nemen in uw handtekening, dit beeld kan een SMS-bericht zelfs met een speciaal lettertype dat zal intact blijven, ongeacht welke browser wordt gebruikt om deze weer te geven. Merk op dat terwijl complexe handtekeningen kunnen kijken aantrekkelijk, kan het een tijdje duren om te laden in andere schermen en mag zelfs niet in andere browsers.
  • Open een teksteditor. U kunt Kladblok of een vergelijkbare toepassing. Typ de HTML-code die zal zorgen voor de links en afbeeldingen voor uw handtekening. U kunt gebruik maken van MS Frontpage of een website bouwer programma om u te helpen met HTML-code of naar on line bronnen verwijzen om u te helpen met de juiste code. Anders, typt u een eenvoudig tekstbericht zonder codering. Als laatste redmiddel, vraag dan iemand die je kent met HTML-codering vaardigheden om een ​​handtekening te maken voor je. Sla de SMS-bericht met een. Txt formaat of de HTML-code onder. Html.
  • Toegang tot de thunderbird rekeningen instellingen. Kies uw e-mailadres. Terwijl onder het menu Instellingen, kies Bevestig deze handtekening, zoek uw handtekening bestand en open het. Sluit het menu Instellingen door op OK te klikken.
  • Test de output. Stuur een steekproef e-mail naar jezelf en te zien of de handtekening wordt weergegeven precies zoals u het bedoeld. Klik op een links en kijk of de website die wordt weergegeven is de juiste is. Als je hebt een typefout gemaakt van de tekst of de HTML-code, opent u het handtekening bestand en herstel de fout.
  • Maak verschillende handtekeningen voor meerdere e-mailaccounts. Als u verschillende e-mailaccounts voor professionele, persoonlijke en andere toepassingen, eenvoudig te bereiden dan andere handtekening bestanden opslaan onder verschillende namen, zoals "professionalsignature.html" of "personalsig.txt". Herhaal de E-mailinstellingen instructies voor elke e-mailaccount en upload de juiste handtekening bestand.
  • Regelmatige vervanging van de handtekening. Als u uw contactgegevens bij te werken of gewoon te veranderen het beeld of offerte die verschijnt in uw handtekening, open je handtekening bestand en maak de nodige aanpassingen, vervolgens opslaan als een ander bestand. Herhaal de instellingen instructie voor het nieuwe bestand.


Door het creëren van een handtekening voor uw Thunderbird e-mailaccounts, kunt u de nodige informatie te laten voor uw e-mailadressen of gewoon een persoonlijke touch voor elk bericht dat u verstuurt. Zorg ervoor dat uw grammatica, spelling en codering correct zijn, zodat mensen weten dat je aandacht voor detail.