O2e

Hoe kan ik een HP - computer herstellen naar de fabrieksinstellingen

De Hewlett-Packard Company produceert HP computers

De Hewlett-Packard Company produceert HP computers. Deze multinational informatie technologie bedrijf zich bezighoudt met de productie en de ontwikkeling van apparaten met betrekking tot informatietechnologie. Een van de belangrijkste producten is de HP-computer.

Herstel van een HP-computer naar de fabrieksinstellingen gaat om een ​​systeem herstel proces. Er zijn twee soorten van de restauratie voor HP computers zijn bekend: destructief en niet-destructief. Voor het herstellen van een HP-computer naar de fabrieksinstellingen, moet u een niet-destructieve manier te doen. Dit zal alleen het herstel van de installatie van Windows op uw computer, vervang ontbrekende bestanden of gegevens en deze terugzetten op de fabrieksinstellingen. Hier zijn de stappen over hoe dit te doen.

Hoe kan ik een HP - computer herstellen naar de fabrieksinstellingen. Maak een back-up van uw bestanden als u nog steeds.
Hoe kan ik een HP - computer herstellen naar de fabrieksinstellingen. Maak een back-up van uw bestanden als u nog steeds.

Maak een back-up van uw bestanden als u nog steeds. Als het nog steeds mogelijk, probeer om een back-up van uw bestanden. U kunt dit doen door het verbranden van uw bestanden op een cd of een externe flash drive met een hoge geheugen. U kunt ook proberen om het over te brengen naar andere computers of op te sturen naar uw e-mail. Er zijn ook een aantal websites die u toelaat om grote hoeveelheden gegevens te uploaden gratis. Probeer mediafire.com.

Koppel externe apparaten los. Als je doet dit proces

Koppel externe apparaten los. Als je doet dit proces, is het best om koppel alle externe schijven aangesloten op uw computer. Verwijdering schijven, USB drives, printer en scanner moet worden losgemaakt voordat u het herstelproces. U zult uw CPU, monitor, toetsenbord en muis alleen nodig hebt voor deze procedure.

Plaats de herstel-cd en start de computer opnieuw. Zodra alle randapparatuur zijn vrijstaand, kunt u nu de restauratie te starten. Doe dit door het plaatsen van de herstel-cd in uw schijf en dan achteraf de computer opnieuw opstart.

Als uw computer niet in staat was om op te starten vanaf de cd, kunt u proberen opnieuw op te starten en ga de setup scherm. Selecteer het cd-station als uw standaard opstarten apparaat.

De hewlett-packard company produceert HP computers. Koppel externe apparaten los.
De hewlett-packard company produceert HP computers. Koppel externe apparaten los.

Kies een herstel optie die u wenst. Het volgende wat je hoeft te doen is het selecteren van een herstel optie die u wilt gebruiken. Aangezien u het uitvoeren van een niet-destructieve restauratie, of systeemherstel, kunt u gewoon op "next" om door te gaan naar de volgende stap.

Voor destructief herstel uitvoeren, ga naar de "advanced" menu en klik op de "destructief herstel" optie en klik vervolgens op "Volgende".

Bekijk het restauratieproces. Nadat u op Volgende klikt, het herstel proces zal beginnen. Let op de monitor terwijl de computer aan het herstellen naar de fabrieksinstellingen. Als er fouten zijn, zal de computer wacht op een reactie van u. Dus zorg ervoor dat u uw ogen op de monitor totdat het proces is voltooid.

Als er crasht terwijl het doen van dit proces, start u de computer met behulp van een diagnostische modus. Soms zal er fouten in het herstelproces na de systeemherstel. Wat u moet doen is om naar de "start"-menu en "run" te klikken. Van daar, type in "msconfig" en druk op Enter. Daarna selecteert u het keuzerondje. U vindt het naast de diagnostische startup: load basisapparaten en-services alleen. Herstart. U moet wat software die niet goed is geïnstalleerd opnieuw te installeren.

Dit zijn de stappen over hoe u een HP-computer herstellen naar de fabrieksinstellingen. Voordat u dit doet, zorg ervoor dat je goed in staat wat je doet. Als je nog geen ervaring hebt, zou het best zijn om een ​​IT-expert te raadplegen voordat u deze procedure uitvoert.