O2e

Hoe kan ik een internationale oproep naar engeland

Connectiviteit is niet langer een probleem

Connectiviteit is niet langer een probleem. Zelfs landen als Engeland zijn nu gemakkelijk te bereiken, dankzij de telefoon technologie. Er zijn nog steeds speciale overwegingen in gedachten te houden als je probeert om een ​​internationaal gesprek te voeren naar Engeland van uw huis in de VS. Zorg ervoor dat u vertrouwd met hen voordat je je telefoon gesprek. Hier zijn de stappen in het maken van een goed internationaal gesprek naar Engeland:

Bellen instrument

Bellen instrument. U kunt bellen met behulp van drie objecten-vaste, mobiele of mobiele telefoon of internet voice-opties. Met toepassingen zoals Skype, hoeft u niet te veel zorgen te maken over locatie, zolang de persoon die u belt is ook online en heeft een Skype-account. Maar met vaste of mobiele telefoons, moet u een aantal aanpassingen te maken. Vaste lijnen, voor een, geen gebruik maken van het + teken bij het plaatsen in een internationale oproep, zodat je nodig hebt om dat weg te laten. Voor mobiele telefoons, het + teken is optioneel.

Hoe kan ik een internationale oproep naar engeland. Bellen instrument.
Hoe kan ik een internationale oproep naar engeland. Bellen instrument.

Netwerk tarieven. Netwerk tarieven in uw mobiele netwerk of vaste net moeten eerst worden geraadpleegd. Op deze manier zul je niet verrast zijn met de kosten die zullen komen als u het telefoongesprek. Dit zal er ook voor zorgen dat je niet moest betalen dan de juiste hoeveelheid.

Extra oproep codes

Extra oproep codes. Extra oproep codes nodig zijn. Voor de VS, de exit code van 011 voorafgaat elke internationale oproep. Dan zul je plaatst het netnummer en het werkelijke aantal van de persoon die u belt in Engeland.

Netnummers

Netnummers. Het gebied codes in Engeland sterk variëren. Sommige plaatsen hebben twee cijfers en de anderen hebben 4, dus wees niet verbaasd als je bent verplicht om in twee cijfers plaatsen op een stad en 4 op de andere. Zorg er wel voor dat je het dubbele van de Engeland netnummers in te checken websites zoals Hoe naar het buitenland te bellen . Op deze manier zul je niet verkeerd gaan met uw netnummer plaatsingen.

Behoudens

Behoudens. Eigen handset of mobiele telefoon kunt u te houden van het maken van telefoongesprekken. Het kan zijn dat opties voor blokkering uit te schakelen om uitgaande internationale gesprekken om ervoor te zorgen dat u in staat bent om een ​​gesprek buiten uw land te maken. Behoudens wordt vaak benaderd met het juiste wachtwoord.

Promoties

Connectiviteit is niet langer een probleem. Netwerk tarieven.
Connectiviteit is niet langer een probleem. Netwerk tarieven.

Promoties. Promoties kunt u besparen op geld of prijzen. International Dialing promoties informatie kunnen vaak worden gevonden op de website van uw netwerk of de klantenservice lijn.

Inbelnummer

Inbelnummer. Praat 4 langer kunt u beschikken over directe nummerkeuze optie bespaart u de moeite van het bevestigen van te veel nummers of extra procedures. Ze zijn voorzien van een premie reguliere vergoeding, maar dat is iets wat je kunt uit te shell voor gemakkelijk vooral als u die veelvuldig bellen naar Engeland.

Hulpmiddelen. Tijd en datum en andere online tools kunt u bepalen hoe getallen correct kiezen om een bepaalde locatie in de wereld. Deze service is gratis, onder vele andere tools die u kunt gebruiken zodat u de juiste bellen naar Engeland en andere landen.