O2e

Hoe kan ik een laptop op vakantie te beschermen

Laptops verloren tijdens vakanties zijn vrij gebruikelijk deze dagen

Laptops verloren tijdens vakanties zijn vrij gebruikelijk deze dagen. Het beschermen van een laptop, en de belangrijke informatie die het bevat, is dan belangrijk als u denkt aan te brengen op uw vakantie. Hier zijn enkele tips om een ​​laptop effectief te beschermen op vakantie.

  1. Nemen van maatregelen om belangrijke gegevens veilig te stellen. Voordat u uw laptop op vakantie, moet je nodig hebt om ervoor te zorgen dat al uw belangrijke bestanden veilig zijn. Een externe harde schijf die op afstand kunnen worden opgeslagen om alle cruciale bestanden bevatten een goed idee zijn. Als je er geen hebt, dan kun je altijd versleutelen de bestanden of mappen die op dat moment in uw laptop. Op deze manier kan niemand ze openen zonder een wachtwoord. Om dit te doen in Windows XP of Windows Vista-computers met de rechtermuisknop op de map of het bestand dat u wilt versleutelen. Vanaf de drop-down menu dat verschijnt, kiest u de optie Eigenschappen, zodat de voor het bewerken van eigenschappen pop-up venster verschijnt. Klik op het tabblad Algemeen en ga naar het gedeelte Kenmerken. Daarna klikt u op de knop Geavanceerd te trekken van de dialoogvenster Geavanceerde kenmerken. Selecteer het item Inhoud coderen om gegevens te beveiligen door het controleren van de doos en vervolgens op OK. Elke keer als de map of het bestand wordt geopend, een pop-up box wordt gevraagd de gebruikersaccount wachtwoord verschijnt. Een andere goede veiligheidsmaatregel zou zijn om belangrijke bestanden te kopiëren naar dvd's te houden. Op deze manier hoeft u niet een laptop dat is vol met vitale informatie over u en uw werk.
  2. Plaats de laptop in een gewone ogende drager. Kies voor uw laptop zetten op een onopvallende ogende tas of rugzak. Op deze manier hoef je niet rond te reizen reclame aan iedereen dat je een dure laptop met u dragen.
  3. Verbergen de laptop op een veilige plaats. Als u uw laptop achter in uw hotelkamer, zorg er dan voor om het verborgen houden van de normale weergave. Een kast, lade of dressoir met een slot zou goed plaatsen. Als je het kunt veroorloven, huur een hotelkluis voor de rest van uw vakantie, zodat je op een veilige plaats om uw laptop.Most laptops tegenwoordig zijn ook uitgerust met de mogelijkheid om ze te vergrendelen om iets met een speciale laptop slot kabel. Deze kan met combinaties of sleutels.
  4. Vermijd het gebruik van openbare draadloze toegang. Wi-Fi plekken zijn handig, maar de toegang tot hen kon een zekerheid gevaar kunnen vormen. Dit is vooral het geval als de laptop die u gebruikt is geconfigureerd om bestanden te delen. Mensen die gebruikmaken van dezelfde draadloze toegang, kan op afstand te verkrijgen van de gegevens op uw laptop zonder dat u knowledge.If je moet een draadloze internetverbinding te gebruiken, probeer dan niet te gaan naar sites die uw wachtwoord nodig, in het bijzonder de financiële sites zoals uw bank. Als dat niet vermijdbare, je wachtwoorden zodra uw vakantie voorbij is.

Hoe kan ik een laptop op vakantie te beschermen. Nemen van maatregelen om belangrijke gegevens veilig te stellen.
Hoe kan ik een laptop op vakantie te beschermen. Nemen van maatregelen om belangrijke gegevens veilig te stellen.

Vooruit plannen om ervoor te zorgen dat u in staat om uw laptop te beschermen terwijl hij op vakantie is een slim ding om te doen. In feite moet laptopbescherming worden opgenomen in uw vakantie to-do lijst elke keer.