O2e

Hoe kan ik een LCD - TV aan de wand monteren

Home entertainment is worden steeds geavanceerder

Home entertainment is worden steeds geavanceerder. De trend vandaag is om een ​​persoon te voorzien van een merk van entertainment met behulp van de meest geavanceerde elektronische technologie om televisie-kijken te maken net zo levendig, helder en visueel spannend als je kunt krijgen van het grote scherm. LCD-tv's zijn groter, dunner en met een high-definition platte beeldschermen die deel uitmaken van beelden lijken uit pop van het scherm, met kleuren die nog sterker en helderder dan wat je ziet in de natuur. Hieronder vindt u tips over hoe u kunt een lcd-tv aan een muur.

  • Wanneer u een LCD tv te kopen, het toestel komt meestal met muurbeugels. U kunt gebruik maken van deze beugels of koop een nieuwe set. Een set montagebeugels kan meerdere functies, afhankelijk van de prijs. Als u ervoor kiest om een ​​nieuwe set te kopen, op zoek naar mensen met stevige constructie die plaats bieden aan meer schroeven en met een gladde afwerking, in een geschikt gewicht rating voor de grootte van uw LCD TV.
  • Tenzij uw huis heeft betonnen muren moet je de muren studs waar je kunt verankeren de schroeven te vinden. Wandpanelen en stenen zullen niet in staat zijn om het enorme gewicht van de televisie te dragen. Als uw televisie is ongeveer tweeënveertig inches in grootte, is het veilig om te gebruiken enkele muur studs. Voor iets zwaarder moet u twee studs per zijde te gebruiken. Gebruik een stud finder aan de muur studs vinden en het centrum van de studs te vinden.
  • Controleer de locatie van de muur waar u uw LCD-TV te monteren. Dit type televisie is het best te bekijken bij weinig licht. Zorg ervoor dat het niet zal worden gemonteerd waar sprake is van sterke licht van boven, waar het kan direct tegenover een venster dat een schittering kan werpen op het scherm of waar weergave kan worden belemmerd door andere objecten en meubilair in de kamer. Bepaal de juiste hoogte voor het bekijken als je zit. U wilt dat de TV op de hoogte waar je legt geen druk op je nek om te kijken naar het scherm terwijl u zit.
  • Zodra u de studs en de juiste positie op de muur en het niveau ligt, gebruikt u de wandhouder als sjabloon om de vorm van de beugel op te sporen en de gaten voor de schroeven vast te stellen. Zorg ervoor dat deze is afgestemd op de beugel op de andere kant van de televisie.
  • Boor de gaatjes voor de schroeven om de beugels aan de muur. De uitlijning van de beugels controleren voordat u volledig draai de schroeven vast. Verwijder de TV staat zorgvuldig er verschillende aansluitingen op de achterkant van het tv-toestel dat kan worden beïnvloed tijdens het verwijderen van de tribunes.
  • Bevestig het andere deel van de beugels aan de achterzijde van de TV. Zorg ervoor dat u de handleiding te raadplegen op de juiste montage van de beugels aan de achterzijde van de TV. Deze delen alleen hechten aan de metalen delen aan de achterzijde van de televisie.
  • Eenmaal ingesteld, moet u een of twee mensen te vragen om u te helpen bij het ​​opheffen van de eenheid, terwijl een vlekken de sleuven, zodat de achterkant van de TV clip in de beugels aan de muur. Controleer of de LCD-TV correct is sleuven op de muurbeugels. Geef de TV een aantal sleepboten om te controleren of de beugels zijn stevig en stabiel.


Hoe kan ik een LCD - TV aan de wand monteren. Wanneer u een LCD tv te kopen, het toestel komt meestal met muurbeugels.
Hoe kan ik een LCD - TV aan de wand monteren. Wanneer u een LCD tv te kopen, het toestel komt meestal met muurbeugels.

Het is zeer belangrijk dat u het scherm te beschermen van uw vingers en scherpe voorwerpen. LCD-schermen zijn niet gemaakt van glas als gewone televisies en zal het zeer gemakkelijk om het doorprikken het scherm. Geef voldoende ruimte tussen de muur en de tv-set voor een grotere luchtcirculatie.