O2e

Hoe kan ik een online woordenboek staan

Voor degenen die voortdurend geconfronteerd met nieuwe woorden

Voor degenen die voortdurend geconfronteerd met nieuwe woorden, een online woordenboek is een zeer nuttig instrument om taalkundige begrip te stimuleren (en taalvaardigheid, wanneer de nieuwe woorden worden gebruikt in woord en geschrift). Je kunt je afvragen: "Waarom gebruik maken van een online woordenboek, als er woordenboeken beschikbaar in de bibliotheken en boekhandels?" Online woordenboeken, in tegenstelling tot gedrukte versies, zijn veelomvattend en voortdurend in ontwikkeling, en zijn toegankelijk overal in de wereld met een internetverbinding en worden gebruikt voor gratis. Hier is hoe je een online woordenboek staan ​​op dit moment.

Hoe kan ik een online woordenboek staan. Blader met uw zoekmachine.
Hoe kan ik een online woordenboek staan. Blader met uw zoekmachine.

  1. Blader met uw zoekmachine. Uw Internet browser is een krachtig hulpmiddel bij het ​​vinden van je de dingen die je wilt zien, kunnen ze woorden uit het woordenboek en woordenboek definities. Om een ​​online woordenboek, typt u "online woordenboek," een kijkje nemen op een van de websites die functioneren als een woordenboek, en vind de betekenis van een woord, zolang het is een echt woord en is opgenomen in een woordenboek te vinden.
  2. Doe een Google definiëren. Google.com heeft een "define" functie die zoekt naar woordenboek definities van woorden die zijn gevonden in het internet. Om dit te gebruiken, typt u "te definiëren:" in het zoekvak, voeg het woordenboek woord in kwestie, en druk op enter. Het woordenboek definities op de woorden worden dan getoond, samen met de links naar de websites waar deze definities zijn geplaatst.
  3. Gebruik een thesaurus. Als je een hekel aan de lange definities die een online woordenboek u geeft, een thesaurus te gebruiken. Een online thesaurus maakt je begrijpt woordenboek woorden beter door het afstemmen van de woorden die u in het zoekvak typt met vergelijkbare woorden. Zoek een thesaurus met behulp van uw browser.
  4. Zoek een slang-woordenboek. Slang mag niet formele woorden uit het woordenboek zijn voor sommigen, maar jargon worden op grote schaal gebruikt, en op grote schaal ook verkeerd begrepen. Zinnen die worden gebruikt door bepaalde groepen mensen hoeven niet alleen begrepen worden door een beperkt aantal. Zoek een online woordenboek zinnen door het intypen van de zinnen in uw zoekmachine op internet plus het woord "definitie" of "betekenis" en soortgelijke termen. Probeer het intikken van "zinnen woordenboek" in uw online browser ook, om compilaties van deze zinnen en hun betekenis te vinden.
  5. Vertalen als goed. Wil je een Finse website lezen maar niet spreken en begrijpen van de taal? Geen behoefte aan een Finse woordenboek te gebruiken, het duurt tot een uur als u handmatig vertalen van een webpagina. Gebruik een online vertalen woordenboek. Typ "vertalen" in het zoekvak van uw browser om websites die vreemde woorden, zinnen, alinea's en zelfs hele websites te vertalen naar de taal die u begrijpt vinden.
  6. Download een woordenboek. Wil je de ouderwetse woordenboek? Download het! Vind ze in online boekhandels of download ze gratis bij taal websites. Als je echt wilt dat de Finse website te vertalen zelf (en je verfijnt je vaardigheden vertalen), vind een Finse woordenboek op het internet.

Een online woordenboek helpt mensen kennen de betekenis aan ingewikkelde, complexe, technische, roman, geïmproviseerde, exclusieve en wereldse woorden. Indien niet voor de uitvinding van de online woordenboek, zouden de mensen nog steeds afhankelijk zijn van verouderde, beperkte en zware woordenboeken. Zoek een online woordenboek en gebruiken, het is goed voor je geest.