O2e

Hoe kan ik een organigram in Microsoft Word toe te voegen

Organigrammen in Microsoft Word zijn vooral handig wanneer grafische voorstellingen van rapporten nodig zijn. Het toevoegen van organigrammen vroeger onmogelijk om dit te doen op Microsoft Word zonder de hulp van andere grafische software applicaties. Maar gelukkig, het is nu mogelijk op de nieuwste versies van Microsoft Word. Hier worden beschreven zijn de stappen om een ​​organigram in Microsoft Word, dat is gebaseerd op het besturingssysteem Microsoft XP Professional toe te voegen.

  1. Toegang tot de Microsoft Word-document dat moet een organigram te hebben en de nodige instellingen te bereiden. Open het Microsoft Word-document dat moet worden aangebracht met een organigram in de eerste plaats. Eenmaal op het Word-bestand, ga naar het bovenste gedeelte van het scherm en zoek naar het tabblad Weergave. Klik erop voor een dropdown lijst om pop-up. Markeer de optie Werkbalken voor een secundaire menu om pop-up. Kijk voor de optie Tekening. Zorg ervoor dat er een vinkje naast staat. Als er geen is, dan klikt u erop.
  2. Start het proces van het toevoegen van een organigram in Microsoft Word door de toegang tot het invoegen Organisatiediagram functie. Merk op dat er een dashboard gelegen aan de onderkant van het Microsoft Word document. Merk ook op dat er verschillende pictogrammen op het dashboard en deze pictogrammen vertegenwoordigen verschillende functies. Een van deze functies is het Diagram invoegen of Organizational Chart. Het wordt vertegenwoordigd door een pictogram dat er als 3 rollende ballen. Klik op dit icoon om de Galerie voor diagrammen venster om pop-up.
  3. Kies het type organigram voor uw rapport. De Diagramgalerie venster bevat zes organigram ontwerpen dat gebruikers kunnen kiezen. Markeer gewoon het ontwerp van de keuze door een keer op te klikken. Zodra u klaar bent, klikt u op de knop OK om de genoemde organigram ontwerp om pop-up op het Microsoft Word-document waaraan u werkt. Bij wijze van voorbeeld, zullen we gebruik maken van de eerste optie die is de basis organigram met rechthoekige dozen.
  4. Pas het organigram indien nodig. Merk op dat er het organigram menu aan de linker gedeelte van de afbeelding wordt weergegeven. De Shape-functie invoegen kunt u meer rechthoekige dozen toe te voegen aan de grafiek. De Lay-out-functie kunt u kiezen hoe u de grafiek te kijken als wilt, of het nu de standaard type of de linker of rechter Opknoping grafiek zou zijn. Ook merken dat de dozen zijn aanklikbaar zodat je tekst altijd kunt toevoegen en bewerken.

Hoe kan ik een organigram in Microsoft Word toe te voegen. Toegang tot de Microsoft Word-document dat moet een organigram te hebben en de nodige instellingen te bereiden.
Hoe kan ik een organigram in Microsoft Word toe te voegen. Toegang tot de Microsoft Word-document dat moet een organigram te hebben en de nodige instellingen te bereiden.

Zodra u klaar bent, alles wat je hoeft te doen is om het Microsoft Word-document op te slaan. Noem het dienovereenkomstig en op te slaan in de map juiste bestanden.