O2e

Hoe kan ik een oude stropdas gebruiken om een ​​mp3 of mobiele telefoon geval maken

Op zoek naar een case voor dat nieuwe mobiele telefoon of MP3-speler die je zojuist ontvangen? Wilt u niet worden gehinderd van het hebben van een aan te schaffen bij een lokale elektronica winkel? Misschien heb je besteed al je geld op het apparaat zelf? Wat ook het geval kan zijn, is er een oplossing binnen handbereik, gewoon kijken in je kast. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe een case voor uw MP3-speler of mobiele telefoon met behulp van een stropdas te creëren.

Hoe kan ik een oude stropdas gebruiken om een ​​mp3 of mobiele telefoon geval maken. Het meten van uw apparaat.
Hoe kan ik een oude stropdas gebruiken om een ​​mp3 of mobiele telefoon geval maken. Het meten van uw apparaat.

  • Het meten van uw apparaat. De eerste stap is het meten van de lengte van het elektronische apparaat. Als uw apparaat toevallig aan de uiteinden afgerond, zorg ervoor dat je meet aan het einde van de ronde deel. Vervolgens meten de breedte van de inrichting. Uw mobiele telefoon of MP3-speler moet zijn smaller is dan de band zelf. In het algemeen zal skinny banden niet voor de meerderheid van de elektronische apparaten. Controleer uw meting als eventuele fouten kan uiteindelijk kost je een stropdas.
  • Voorbereiden van de das. Zodra u uw meting voor lengte van het apparaat, krijg je das klaar. Je komt te werken met de achterkant van de band, de kant waar de zoom lijn loopt door het midden. Vanaf de basis van de driehoek aan het wijde uiteinde van de band, gemeten dubbele lengte van de inrichting. Alvorens uw gesneden, voeg een kwart inch te veel ruimte voor de zoom mogelijk te maken. Als uw elektronisch apparaat meet zes centimeter, zorg ervoor dat de lengte van het rechte deel van de band naar de plaats waar u zich snijdt is 12 en een kwart inch.
  • Reiniging van de snede. Na het snijden wordt de volgende stap worden de vaststelling einde van de band waar de incisie gemaakt. Afhankelijk van de band, de doek pad gebruikt om de binnenkant van de band worden opknoping uit. Gewoon terug te duwen sommige van de blootgestelde doek in de band zelf of knip dan uit. Hem het einde met een touwtje die het best overeenkomt met de kleur van de das. Als u problemen ondervindt het naaien van de stropdas, probeer dan strijken het uiteinde eerst.
  • Naai de zijkanten. Zodra het einde van de band is ingesloten, vouwt de band waar in de basis van de driehoek van het wijde uiteinde samenvalt met de aaneengenaaide. Zodra de uiteinden zijn opgesteld en de zijkanten zijn in de plaats, de pennen om ze op hun plaats. Naai kleine steken langs elke zijde van de band. Zorg dat er geen steek te ver in de band als het kan omslachtig om in te voegen en uw toestel uit de case of het kan niet passen op alle. Zodra de zijkanten goed zijn genaaid, verwijder de pennen en draai de band binnen naar buiten, waar de zomen niet meer zichtbaar is.
  • Het creëren van de flap. De driehoek deel van de band zal dienen als de klep naar uw zaak. Om de klep zich voor te bereiden, vouw het op en strijk het tot de vouw is uiteindelijk prominent. Als u wilt overwegen het plaatsen van een stukje klittenband voor extra veiligheid.