O2e

Hoe kan ik een RCA universele afstandsbediening met behulp van handmatige codes zoeken programmeren

Met verschillende apparaten of componenten die kunnen worden bediend met een afstandsbediening betekent dat je een afstandsbediening voor elk apparaat. Het kan een uitdaging worden als je niet kunt vertellen welke gaat branden wat. Of wanneer je bent geworden te bekend met een afstandsbediening en merkt dat je helemaal in de war met een andere afstandsbediening. Het zou een grote opluchting zijn om slechts een afstandsbediening om alle apparaten zoals de TV, stereo-installatie, of home entertainment-systeem te bedienen. De RCA Universele afstandsbediening kan worden geprogrammeerd om uw apparaten te bedienen door het vinden van de juiste code voor elk apparaat.

  1. Schakel het onderdeel of apparaat. Selecteer het apparaat dat u wilt dat de afstandsbediening te controleren en handmatig op de uit-knop op het apparaat of de component.
  2. Houd het apparaat of component-knop. Ten eerste, richt je afstandsbediening op het apparaat dat u handmatig ingeschakeld en houdt het gericht is op het voor de duur van de programmeringsperiode. Selecteer en houd het apparaat of component-knop, als je ingeschakeld op uw DVD-speler, selecteer dat apparaat op de afstandsbediening en houd deze ingedrukt. De LED-indicator gaat branden en blijft branden.
  3. Houd de AAN / UIT-knop te drukken. Terwijl uw vinger nog steeds ingedrukt houdt het apparaat ingedrukt en gebruik een andere vinger in te drukken en houd de AAN / UIT knop. Houd beide knoppen ingedrukt. De LED indicator zal uit gaan, maar houd je vingers naar beneden. Na drie seconden de LED-indicator weer in te schakelen.
  4. Laat beide knoppen. U kunt nu loslaten van het apparaat te drukken en de ON / OFF-knop. U zult merken LED-indicator brandt blijven.
  5. Druk en laat een keer te gaan van de ON / OFF-knop voor elke seconde. Aangezien er honderden van codes voor elk apparaat, kan dit proces even duren. Druk en een keer kort op de ON / OFF-knop per seconde, zal de LED-indicator knipperen, wat aangeeft dat er een code is ingevoerd. Zodra het apparaat wordt uitgeschakeld, dan zal dit vertellen u de juiste code voor dat apparaat gevonden.
  6. Sla de code. Als je uiteindelijk de juiste code te vinden voor uw apparaat, drukt u kort op de STOP-knop. Dit bespaart de apparaatcode in het geheugen. U kunt dan door naar het volgende apparaat.

Hoe kan ik een RCA universele afstandsbediening met behulp van handmatige codes zoeken programmeren. Houd het apparaat of component-knop.
Hoe kan ik een RCA universele afstandsbediening met behulp van handmatige codes zoeken programmeren. Houd het apparaat of component-knop.

Het hebben van een afstandsbediening voor al uw apparaten te bedienen in huis, zoals uw tv, dvd-speler of stereo-installatie, bespaart u een hoop tijd en moeite. De RCA Universele afstandsbediening kan worden geprogrammeerd om al uw apparaten bedienen met een beetje geduld.