O2e

Hoe kan ik een slimme afspeellijst maken in itunes

Het lijkt erop dat vandaag de dag

Het lijkt erop dat vandaag de dag, iedereen heeft een iPod of een soort van MP3-speler. Het is de weg van draagbare en persoonlijke muziek van vandaag. Deze elektronische apparaten kan houden duizenden verschillende liedjes, video's, films en foto's, afhankelijk van hoe ze zijn geprogrammeerd. Zijn compactheid, leuke ontwerp, gebruiksgemak en enorme geheugencapaciteit maken het een favoriet en een hoofdbestanddeel van alle muziekliefhebbers over de hele wereld.

Als u een iPod of een andere MP3-speler

Als u een iPod of een andere MP3-speler, moet u iTunes om uw afspeellijst te manipuleren. Een afspeellijst kunt u groeperen bepaalde nummers, zodat u kunt naar een bepaalde groep van nummers beluisteren op een gegeven moment. Bijvoorbeeld, kunt u een afspeellijst om te joggen of een groep samenstellen van uw favoriete hedendaagse liedjes.

Hier ziet u hoe een slimme afspeellijst maken in iTunes.

1. Zet uw computer aan en open uw map iTunes.

2. Sluit de iPod U installeert de afspeellijst binnen de USB-kabel gebruiken om aan te sluiten op uw laptop of computer.

Hoe kan ik een slimme afspeellijst maken in itunes. Het lijkt erop dat vandaag de dag.
Hoe kan ik een slimme afspeellijst maken in itunes. Het lijkt erop dat vandaag de dag.

3. Wanneer het iTunes-programma wordt uitgevoerd, kijk onder de werkbalk en klik op "Bestand". Een drop-down box zal verschijnen. Blader en zoek naar "Nieuwe slimme afspeellijst '. Klik op het.

4. Beslis over welke criteria u wilt dat uw nieuwe afspeellijst te hebben. iTunes zal alleen maar nummers die de criteria die u opgeeft. Er zijn meer dan 30 verschillende keuzemogelijkheden om uit te kiezen.

Een selectie zal zeggen "Zorg ervoor dat de volgende regel" en als je er op klikt, zal er een aantal items om uit te kiezen, zoals artiest, album, album rating, genre, laatst afgespeelde, componist, categorie, bit rate, grootte, tijd en zelfs het jaar. Een scroll venster ernaast die verder kunt u beperken uw keuzes door het selecteren van een van de volgende opties: bevat, bevat niet; begint met: of eindigt met. De ruimte naast het laat u typt in uw specificaties.

5. Als u een andere criteria toe te voegen, is het enige wat je hoeft te doen klikt u op het plusteken (+) toets of de Add toets. Op Mac-computers, drukt u op Shift en de gelijk-teken sleutel (=).

6. U kunt de selectie verder te beperken door het selecteren van "Beperk tot" en type in het nummer dat u wilt. U kunt een bereik voor bestandsgrootte, songnummers of tijd gespeeld.

7. Klik op het vak met de tekst "Match alleen gemarkeerde onderdelen ', zodat het programma alleen de nummers die je voorwaarden voldoen en een vinkje ernaast in uw songs map te kiezen.

8. Klik op het vak met de tekst "Live updating" als u wilt dat iTunes om de slimme afspeellijst te werken als je liedjes bewerken op je map. Elke keer dat u nummers toevoegt of verwijdert, "live updating" zal automatisch wijzigen van uw slimme afspeellijst.

Als u een ipod of een andere mp3-speler. Het is een slimme afspeellijst.
Als u een ipod of een andere mp3-speler. Het is een slimme afspeellijst.

9. Wanneer je klaar bent het invoeren van uw parameters, klik op ok. De slimme afspeellijst die u hebt gemaakt verschijnt op de linkerkant kolom van uw iTunes-bibliotheek.

Het is een slimme afspeellijst

Het is een slimme afspeellijst, omdat je niet hoeft te klikken en een lied het een sleep op een moment om het in een afspeellijst. Door gewoon het invoeren van de parameters, zal iTunes automatisch doen het werk voor u. Het is gemakkelijk!