O2e

Hoe kan ik een wachtwoord beveiligen uw computer

Niemand wil dat hun computerbestanden worden gehackt of bemoeid met

Niemand wil dat hun computerbestanden worden gehackt of bemoeid met. Uw computer beveiligen met een wachtwoord zal voorkomen mensen die het gebruiken en het knoeien met uw bestanden terwijl u weg bent van de computer. Hier is hoe.

Voor Windows-gebruikers ...

Hoe kan ik een wachtwoord beveiligen uw computer. Klik op instellingen.
Hoe kan ik een wachtwoord beveiligen uw computer. Klik op instellingen.

In wachtwoord beschermen van uw screensaver.

 • Klik op Instellingen. Je kunt deze vinden door te klikken op Start in het hoofdmenu. Als je eenmaal op Instellingen, wijs met de muis naar het configuratiescherm en dubbelklik op Weergave-instellingen.
 • Klik op het tabblad Schermbeveiliging en selecteer de gewenste screensaver. Deze optie is iets dat je vindt in uw weergave-instellingen.
 • Klik screensaver om een punt zetten of check in een doos dat zegt wachtwoord screensaver recht te beschermen ernaast.
 • Klik op verandering. Daarbij een venster waarin u kunt typen in uw nieuwe wachtwoord verschijnt. Zodra u zeker bent van uw wachtwoord, klikt u op OK om dat venster te verlaten en een andere op OK om het wachtwoord toegepast op uw computer instellingen hebben.

  In wachtwoord beschermen van uw computer terwijl deze aan op de slaap.

 • Stroomt door het menu Start, klik op Instellingen. Vanaf daar gaat u naar Configuratiescherm dubbelklik op Energiebeheer.
 • Klik op het tabblad Geavanceerd. De power management geeft u toegang tot dit, dus als je er gewoon een punt gezet of kijk op de doos dat zegt Prompt for Password rechts ernaast.
 • Voer het gewenste wachtwoord. Na de prompt op uw computer zal u hier leiden. Als je eenmaal hebt gekozen uw wachtwoord naar keuze, gewoon klik op OK toe te passen.

Voor Macintosh OS-gebruikers ...

 • Selecteer Systeemvoorkeuren. Dit is gewoon te vinden op uw Apple-menu.
 • Klik op het tabblad Beveiliging en schakel de automatische aanmelding in.
 • Ga terug naar het menu Systeemvoorkeuren. Vanaf hier kunt u uw rekeningen pictogram te openen en klik op log in opties. Om ervoor te zorgen dat u met succes uw Mac een wachtwoord te beveiligen, zorg ervoor dat de "automatisch inloggen" optie is aangevinkt of uitgeschakeld.
 • Selecteer lijst met gebruikers. Deze optie biedt u een lijst van gebruikers elke keer dat u uw Mac opstart. Voor extra beveiliging kunt u gebruik maken van de naam en het wachtwoord optie die wordt gevraagd uw Mac om te vragen om een ​​wachtwoord elke keer uw laptop of computer even niet gebruikt voor een hele tijd.
 • Herstart of start de computer opnieuw nadat u uw wachtwoord gewijzigd instellingen. Zorg er ook voor dat u goed uw systeemvoorkeuren optie en alle andere programma's die open gelaten te verlaten. Hierdoor kan de camera om uw nieuwe instellingen toe te passen op uw software. De volgende keer dat u op uw Mac, kunt u verwachten om te vragen om uw gebruikersnaam en wachtwoord voordat u in te loggen


Bij het kiezen van een wachtwoord

Bij het kiezen van een wachtwoord, selecteer iets dat is gemakkelijk voor u nog een uitdaging voor mensen om te herkennen als de jouwe herinneren. Gebruik niet uw achternaam of verjaardag, omdat deze zijn erg makkelijk voor mensen om te raden en het zou het doel van een wachtwoord beschermen van uw computer te verslaan. Vergeet niet, de beste wachtwoorden zijn die het gebruik van een combinatie van cijfers en letters te maken.

Nu kunt u ontspannen, wetende dat uw computer is veilig voor de nieuwsgierige ogen van vreemden.