O2e

Hoe kan ik freeware te vinden voor harde schijf herstel

Een harde schijf (HDD) is een opslagapparaat voornamelijk gebruikt voor personal computers. De ronde schijven in de harde schijf genaamd platters opslaan van gegevensbestanden. Moderne harde schijven of harde schijven hebben een grotere capaciteit, zoals digitale audiospelers en videospelers in vergelijking met de oude harde schijven. Net als elke andere gadgets, kunnen harde schijven op elk moment crashen. Dit kan een groot probleem voornamelijk aan ondernemers die belangrijke zakelijke bestanden opnemen op de harde schijf zijn. Maar er is nog een mogelijkheid dat u gegevens bestanden met behulp van freeware software zoals een noodsituatie data recovery tool te halen. Er zijn dingen om te overwegen met data recovery. Als u wilt krijgen freeware, zorg ervoor dat een freeware tool die niet hoeft te worden geïnstalleerd of anders je nodig hebt om een ​​tweede harde schijf te krijgen te proberen.

Hoe kan ik freeware te vinden voor harde schijf herstel. PC inspector file recovery (behoeften installatie).
Hoe kan ik freeware te vinden voor harde schijf herstel. PC inspector file recovery (behoeften installatie).

Hier zijn een aantal freeware tools die u kunt gebruiken om uw vaste schijf te halen:

  1. PC Inspector File Recovery (behoeften installatie). PC Inspector File Recovery is software die een schijf kan herstellen met ondersteuning voor NTFS en FAT-systemen. Op FAT-systemen, de partitie te herstellen is echter wel mogelijk het vet is verwijderd. PC Inspector File Recovery-interface is zo eenvoudig te gebruiken. Het controleert automatisch uw harde schijf en ophalen van de verwijderde bestanden. Bezoek www.pcinspector.de voor meer informatie.
  2. NTFS Reader. NTFS draait in een MS-DOS-omgeving. Het zal u laten kijken door en haalt u alle soorten van verwijderde bestanden, zoals documenten, mp3-bestanden, films, muziek video's en digitale foto's. Er is geen noodzaak om digitale foto herstel dat kan eten-up van uw schijf ruimte te installeren. De nieuwste functie van NTFS is de capaciteit om gegevens bestanden en mappen coderen om uw gegevens te bewaken. Bezoek www.ntfs.com voor meer details.
  3. Restauratie: Restauratie is de makkelijkste freeware tool om undelete gegevensbestanden. Het kan nog steeds ophalen van de bestanden die zijn geleegd uit de prullenbak. Scannen op gegevensbestanden zonder enige moeite door het plaatsen van de exacte zoekopdracht naam of bestandsextensie. Restauratie wordt niet alleen gebruikt om gegevens bestanden op te halen, maar om onnodige gegevens bestanden op te schonen op uw harde schijf. Restauratie ondersteunt NTFS en FAT en hoeft niet te worden geïnstalleerd. Voor meer informatie kunt u terecht op www.majorgeeks.com . Wat is een betere freeware data recovery tool, NTFS-of FAT? De algehele prestaties, NTFS is beter. Het heeft meer functies, zoals ingebouwde beveiliging en mogelijke nuttige toepassing.

Hier zijn enkele nuttige tips voor het gebruik freeware data recovery tools:

NTFS reader. Restauratie: restauratie is de makkelijkste freeware tool om undelete gegevensbestanden.
NTFS reader. Restauratie: restauratie is de makkelijkste freeware tool om undelete gegevensbestanden.

  1. Laat je niet en download freeware data recovery tools op uw eigen computer.
  2. Gebruik uw USB-of een ander verwisselbaar flash drive om de freeware data recovery tool op te slaan.
  3. Ga niet verder met uw freeware data recovery tool te downloaden of uw harde schijf maakt vreemde geluiden.
  4. Stop met het gebruik van uw persoonlijke computer wanneer u weet dat uw gegevens bestand is gewist.
  5. Gebruik uw USB-flashstation of andere verwijderbare flash drive en sla het uitgepakte bestand om veiligheidsredenen.

Harde schijf reparatie is mogelijk met behulp van freeware data recovery tools. Zij kunnen besparen de interne en externe onderdelen van uw harde schijf. Ga voor het juiste programma en met succes halen al uw bestanden verloren als gevolg van het systeem crash en onbedoelde verwijdering.