O2e

Hoe kan ik gebruikte mobiele telefoons te activeren

Mobiele telefoons zijn een noodzaak geworden in deze moderne wereld

Mobiele telefoons zijn een noodzaak geworden in deze moderne wereld. Uiteindelijk is de samenleving afhankelijk geworden van deze met anderen te communiceren. Mobiele telefoons zijn duur om te kopen en het zou echt verpesten je budget als u vindt dat uw mobiele telefoon is beschadigd of verloren gegaan. Het kopen van een nieuwe eenheid is erg duur, en het hebben van het repareren of het geven van een upgrade kan ook duur zijn, niet te vergeten, een beetje onpraktisch. Het beste ding om te doen als u vindt dat u een nieuwe mobiele telefoon nodig hebt, is het kopen van een tweedehands of gebruikte eenheid. Het is gemakkelijk om een ​​gebruikte mobiele telefoon activeren en te gebruiken met uw huidige provider. Hieronder zijn de stappen over hoe om dit te bereiken.

Hoe kan ik gebruikte mobiele telefoons te activeren. Neem contact op met uw provider.
Hoe kan ik gebruikte mobiele telefoons te activeren. Neem contact op met uw provider.

  • Neem contact op met uw provider. Voordat alles, moet u eerst contact op met uw serviceprovider als ze in staat zijn om gebruikte mobiele telefoons te activeren. Zorg ervoor dat u uw behoeften te verduidelijken, zodat u geen afval uw tijd en middelen. Informeer bij uw serviceprovider de klantenservice en vraag hen over hun diensten. Zorg ervoor dat u de juiste en voldoende informatie te krijgen. Indien mogelijk, vraag hen dan voor de eenheden die ze liever werken met, voor het geval ze zeggen dat ze kunnen gebruikte mobiele telefoons te activeren.
  • Koop de mobiele telefoon. Nadat u hebt gecontroleerd of uw provider kan gebruikte mobiele telefoons te activeren, kunt u nu de mobiele telefoon aan te schaffen. Zorg ervoor dat u het apparaat koopt van een betrouwbare verkoper. Controleer het apparaat eerst grondig alvorens in te stemmen om het te kopen. Niet aarzelend in om hen voor garanties en andere functies. U moet in staat zijn om de verkopers dat je weet wat je krijgt in zien.
  • Activeer het toestel. Zodra u de mobiele telefoon, neemt u contact op met uw serviceprovider en geef ze het apparaat ESN of elektronisch serienummer. De aanbieder zal dan controleren of het apparaat compatibel is met hun service. De ESN bevindt zich meestal in de telefoon, onder de batterij. Open de mobiele telefoon, verwijder de batterij, en op de plek waar de batterij zit, vindt u de ESN. Dit is meestal een 11-cijferig nummer, zodat het kan gemakkelijk zijn te herkennen. Als u vindt dat de ESN-logo van een andere dienstverlener, dan is het toestel vergrendeld is om die bepaalde dienstverlener, en je kan niet in staat zijn om het te gebruiken. Als je ziet geen andere logo's, dan kunt u waarschijnlijk gemakkelijk te activeren met uw huidige provider.
  • Probeer het gebruik van de telefoon. Neem uw ​​SIM-kaart en plaats deze op de mobiele telefoon als de service provider bevestigt dat uw systeem compatibel is met hen. Een SIM-kaart is het kleine bord in uw mobiele telefoon. Het wordt gegeven door uw serviceprovider en zal uw persoonlijke gegevens bevatten. Ook kunt u om te bellen en SMS-berichten te verzenden. Haal uw bestaande SIM-kaart en plaats deze in de andere eenheid. Zet uw mobiele telefoon, en controleer of het werkt. Als dat zo is, dan bent u helemaal klaar om uw telefoon te gebruiken.


Als u hebt geladen uw SIM-kaart, en kunt u geen verbinding maken, moet u mogelijk uw serviceprovider technici contact op, zodat ze kunnen u voorzien van meer stappen, zodat u kunt uw mobiele telefoon.