O2e

Hoe kan ik gmail instellen op uw iPhone in minder dan 5 minuten

In dit digitale tijdperk waarin we leven zijn we in staat om het grootste deel van het werk te doen buiten het kantoor. U kunt ontvangen en e-mail berichten te versturen op uw iPhone terwijl u geniet van uw zoon raakte dat home run en let op uw dochter ballet overweging. Logeren aangesloten is belangrijk als u niet wilt dat een belangrijke deal of een update over het project waaraan u werkt te verliezen. Volg de onderstaande stappen om uw Gmail instellen op je iPhone, zodat u kunt berichten ontvangen en verzenden via uw mobiele telefoon.

Hoe kan ik gmail instellen op uw iphone in minder dan 5 minuten. IMAP inschakelen op uw gmail-account.
Hoe kan ik gmail instellen op uw iphone in minder dan 5 minuten. IMAP inschakelen op uw gmail-account.

  1. IMAP inschakelen op uw Gmail-account. IMAP staat voor Internet Message Access Protocol, waarmee u uw Gmail-berichten te ontvangen op je iPhone. IMAP kan overbruggen de verbinding tussen uw Gmail-account en je iPhone. De verbinding zal u toelaten om uw e-mail checken altijd en overal via uw mobiele telefoon. Om de IMAP-functie moet je je Gmail-account in te loggen op uw browser in te schakelen. Op de hoofdpagina naar de rechterbovenhoek en selecteer de "Settings" optie. Op de pagina 'Instellingen' op Gmail Zoek en selecteer het "Doorsturen en POP / IMAP" tabblad. Op de pagina die verschijnt, naar beneden naar de "IMAP-toegang:" sectie, die u zal toestaan ​​om de IMAP-status te wijzigen. Op de "Enable IMAP" optie plaats een stempel gedrukt op de ronde veld ernaast en klik vervolgens op de "Wijzigingen opslaan" knop aan de onderkant van de pagina "Instellingen".
  2. Voeg een account op je iPhone. Tik op uw iPhone menupagina "Instellingen" optie. De miniatuur die overeenkomt met de optie Instellingen is degene met versnellingen weergegeven op het. Bij de "Instellingen" paneel op je iPhone zoekt en selecteert u de "Mail" optie. Klik op de "Add Account" op de volgende paneel en selecteer dan de "Andere" optie op het "Welcome to Mail" paneel. Op de volgende display te selecteren op de "Add Mail Account" optie en de "New Account" paneel wordt weergegeven op uw iPhone. Vul het veld "Naam" met "Gmail User" en gebruik dan uw volledige Gmail-adres in het veld "Adres". Typ uw Gmail-wachtwoord in het veld "Password" en dan kun je je Gmail-adres gebruiken voor de veld "Beschrijving". Klik op de knop "Opslaan" om uw instellingen op te slaan.
  3. Inkomende mail server gedeelte. Voor de "Server inkomende post" sectie gebruiken "imap.gmail.com" in de "Host Name" veld. Vul de "User Name" veld met uw volledige Gmail-adres en typ vervolgens uw Gmail-wachtwoord. Klik op de knop "Opslaan" om uw instellingen op te slaan.
  4. Uitgaande e-mail server gedeelte. Voor de "Outgoing Mail Server" gedeelte opvullen van de "Host Name" veld met "smtp.gmail.com". In de "User Name" veld, gebruik je volledige Gmail-adres. Typ uw Gmail-wachtwoord in het veld "Password" en klik vervolgens op de knop "Opslaan" om uw instellingen op te slaan.

Je hebt net klaar met het configureren van de instellingen in uw Gmail-account en uw iPhone e-mailaccount. U hebt nu toegang tot uw e-mail overal en op elk moment op je iPhone.