O2e

Hoe kan ik gratis antivirus software downloaden

Waarom zou je een hoop geld voor antivirussoftware als u kunt het gratis te downloaden? Hoge kwaliteit en verbazingwekkende antivirus software kost je meer dan 45€ 0,00 tot voor een jaar gratis downloaden van de huidige verkoopprijs. Er zijn verschillende gerenommeerde bedrijven die hun fundamentele antivirusprogramma gratis, net als bieden AVG , avast! en Norton . In feite is het enige wat je hoeft te doen, bezoek dan een van deze websites en volg de aanwijzingen om de antivirus software te downloaden op uw computer. Bovendien, het downloaden van gratis antivirussoftware online is snel en eenvoudig. Dit artikel zal uitleggen een snelle stap-voor-stap handleiding in het verkrijgen van voldoende bescherming voor je computer die niet kost je een ding.

Ten eerste, inloggen op het internet en zoeken naar gratis antivirus downloads of ga naar CNET . Onderzoek de bedrijven van wie u overweegt het verwerven van antivirussoftware. U wilt voor eventuele klachten over deze bedrijven controleren door te zoeken ze op Google en bevestiging met de Better Business Bureau . Controleer met gerenommeerde computertijdschriften naar betrouwbare bedrijven die bieden gratis antivirus downloads te vinden. Het belangrijkste is dat advies inwinnen van een computer-savvy associate over gratis antivirus software. Mond tot mond reclame is soms de beste manier om grote deals en mogelijkheden te zoeken. Kies voor het juiste bedrijf, een die de gratis antivirus die geschikt is voor uw behoeften biedt. Menigten van bedrijven geven u gratis antivirus-en antispyware samen. Bovendien kan de gratis antivirus software worden ingesteld om uw computer automatisch te scannen op verschillende tijdstippen.

Als je eenmaal hebt gekozen voor een provider

Als je eenmaal hebt gekozen voor een provider, ga dan naar de website van dat bedrijf om te lezen over de systeemvereisten voor uw computer en om hun gratis antivirus software te downloaden. Onderzoek van het bedrijf voorwaarden; ervoor te zorgen dat de 'gratis te downloaden' is niet echt een gratis proefperiode, die u zal vragen om een ​​creditcard. Sommige bedrijven bieden gratis software slechts voor een bepaalde termijn. Echter, als je niet te annuleren voordat de gratis proefperiode is verlopen, betaalt u een maandelijkse servicekosten voor de gedownloade software. Als dit in orde is met u, dan is het goed om door te gaan - een aantal van de verbeterde functies die u kunt verkrijgen door te betalen voor de service zijn de moeite waard. Als het niet wat je wilt, maar, dan moet je een bedrijf dat echt geen kosten antivirus software aanbiedt.

Hoe kan ik gratis antivirus software downloaden. Als je eenmaal hebt gekozen voor een provider.
Hoe kan ik gratis antivirus software downloaden. Als je eenmaal hebt gekozen voor een provider.

Nadat u hebt geselecteerd uw programma, lees en volg de aanwijzingen om hun software te downloaden op uw computer.

Tot slot

Tot slot, zodat je een gratis antivirus-software efficiënt te werken en om uw computer beschermd, moet je voortdurend updates downloaden. Het bedrijf stuurt u herinneringen om dit te doen of u kunt onthouden om op de gratis antivirus klik op het pictogram op een dagelijkse of wekelijkse basis om te leren over eventuele updates. Het bedrijf zal raden u aan van basis tot premium upgraden voor een korting prijs. Talloze computergebruikers regelmatig downloaden gratis antivirus software online zonder problemen en zijn zeer tevreden.