O2e

Hoe kan ik gratis Bijbel software te vinden

Je zal veel baat hebben bij Bijbel software als u wilt lezen en bestuderen van de Bijbel met uw computer of andere digitale apparaten zoals de iPhone en iPod. Bijbel software maakt het eenvoudig voor u om een ​​bijbel les te maken, krijgen de betekenis van een Bijbelse woord, en begrijpen van een tekst met behulp van een commentaar. Het goede nieuws is dat er verschillende soorten van de Bijbel software die vandaag beschikbaar zijn, en sommige van hen zijn gratis. Hier is hoe je kunt gratis Bijbel software.

Hoe kan ik gratis bijbel software te vinden. Kies op basis van de beschikbare functies.
Hoe kan ik gratis bijbel software te vinden. Kies op basis van de beschikbare functies.

  • Doe je onderzoek. Onderzoek over de beste gratis Bijbel software. Kom met een lijst van gratis Bijbel software programma's; ga daarna naar hun respectievelijke websites. Zoek uit hun functies, zoals commentaren, concordantie, kaarten en dagelijkse devoties, en de systeemvereisten.
  • Lees reviews. Gast beoordelingen geven u een goed idee over de softwareprogramma's. Deze zal u vertellen of een bepaald programma is makkelijk te gebruiken, heeft handige functies, en biedt functionele updates. Probeer om te lezen zo veel reviews als je kunt, en als er een consensus onder de gebruikers te bepalen.
  • Kies op basis van de beschikbare functies. Je zal merken dat verschillende Bijbel downloads veel verschillende functies hebben. Terwijl anderen hebben de meest elementaire functies, sommige software programma's bieden meer complexe functies. Dus het kan een beetje verwarrend Wanneer u beslist op basis van kenmerken. De truc hier is het vinden van Bijbel software die reageert op uw behoeften. Je hoeft niet per se aan degene die de meeste functies heeft te krijgen, in plaats daarvan kiezen voor degene met functies die het meest nuttig voor u.
  • Vergelijk software. Hoewel de inhoud gelijk, Bible softwareprogramma's van elkaar verschillen. Zij hebben verschillende gebruikersinterfaces, verschillende commentaren en verschillende devotionele teksten, onder andere. Dus toen op zoek naar gratis Bijbel software, probeer dan om vergelijkingen te doen. Bepaalt welke van de softwareprogramma's biedt de beste service.
  • Probeer een demo. In het geval dat de software-ontwikkelaar biedt een demo, kunt u kiezen om te downloaden en eerst proberen de demo voor het downloaden van de eigenlijke software. Op deze manier heb je een gevoel van de software en beslissen of het echt is de Bijbel software voor u. Als u probeert een demo, zorg ervoor dat alle functies te gebruiken. Zoek uit of de functies past bij uw behoeften en zijn makkelijk te gebruiken. Demo loopt meestal voor een maand. Je zal moeten beslissen om de software na de demo verloopt downloaden.
  • Zoek uit of u kunt extra functies. Sommige Bijbel software programma's kunt u extra functies zoals commentaren, vertalingen, studie helpt, en devotionals te krijgen. Sommige van deze functies kan gratis worden gedownload, terwijl anderen zijn tegen betaling beschikbaar.


Hoewel niets te vergelijken met de ervaring van het bladeren door middel van een echte Bijbel, met Bijbel-software op uw computer, telefoon of draagbare mediaspeler geeft u de kans om op elk moment de Bijbel lezen en overal waar u wilt. Het biedt u ook een geheel andere ervaring van het bestuderen van de Bijbel in het digitale tijdperk.