O2e

Hoe kan ik HDTV voor projectie schermen te vergelijken

Deze dagen groter is altijd beter, of het nu huizen, auto's, sieraden of wat dan ook, niets spreekt beter van uw andere status dan grootte. Gaan grote geldt voor uw televisie-ervaring zo goed en niets zegt grote groter dan een front projectie monitor.

Net als zijn naam al doet vermoeden

Hoe kan ik HDTV voor projectie schermen te vergelijken. . DLP (digital light processing).
Hoe kan ik HDTV voor projectie schermen te vergelijken. . DLP (digital light processing).

Net als zijn naam al doet vermoeden, een HDTV-monitor naar voren projecteren is wat je HDTV zien als geprojecteerd door een front projector. Het is een kleine doos die kan worden gemonteerd ofwel een standaard of aan het plafond. Dit is altijd het beste voor grote bijeenkomsten, zoals vergaderingen, presentaties en wordt voor het thuistheater. Voor projectoren gebruik licht weerkaatst ofwel spiegels of kristallen om te vergroten en voor iedereen te zien. Voor een snelle discours over de manier waarop naar voren projecteren tv's werken, te bezoeken howstuffworks.com

Het vergelijken van de soorten van HDTV naar voren projecteren monitoren begint met uw front projector. U moet een dat is niet alleen compatibel met uw front projector halen, maar kan volledig optimaliseren. Het beste ding om te doen voordat het kiezen van uw monitor om volledig te begrijpen de aard van de HDTV voor projectoren. Momenteel zijn er 4 typen: DLP, LCD, LCoS en CRT

  • . DLP (Digital Light Processing) Een meer gedetailleerd uitleg over wat DLP is te vinden op deze site: askville.amazon.com .
  • LCD-scherm (liquid crystal display) Een meer gedetailleerde uitleg van wat LCD-scherm is te vinden op deze site:. electronics.howstuffworks.com
  • CRT (cathode ray tube) Een meer gedetailleerde uitleg van hoe CRT werkt is te vinden op deze site:. electronics.howstuffworks.com .
  • LCOS (Liquid Crystal on Silicon) Een meer gedetailleerde uitleg van hoe LCoS werken is te vinden op deze site:. electronics.howstuffworks.com .

De onderstaande sites kan nuttig zijn in de specifieke kenmerken van het kiezen van welke monitor te gebruiken.

Net als zijn naam al doet vermoeden. Lcd-scherm (liquid crystal display).
Net als zijn naam al doet vermoeden. Lcd-scherm (liquid crystal display).

  • da-lite.com Een site gewijd aan het onderwijs van de voorste projectoren heeft definitieve beschrijvingen van de vele soorten van voor-projectoren en de technologie achter hen. Lezen door middel van het kan een beetje vervelend zijn in het begin, maar als je echt wilt om de juiste beslissing met betrekking tot uw HDTV projectoren en monitoren te maken, vindt u kleine stukjes van de informatie zeer behulpzaam.
  • hometheatermag.com Een site van technische experts en home theater liefhebbers, zal deze site nog veel meer nuttig zijn in de werkelijke keuze, want er zijn experts die de technologie te begrijpen achter het cijfer van de producten die er zijn.

HDTV voor projectoren en hun monitoren vertegenwoordigen een aanzienlijke investering van uw kant, niet alleen voor de apparaten, maar voor het herstellen daarvan, onderhoud en de instandhouding. Terwijl de enorme en prachtige tv-programma's of video games die je krijgt van hen kan het de moeite waard, het is belangrijk dat u bij ons aan de beste beslissing mogelijk bij het kiezen van wat voor soort front projector en monitor je wilt krijgen voor uw huishouden.

Wees niet te haastig bij het kiezen

Wees niet te haastig bij het kiezen! Naar de winkel en vraagt ​​de bediende is misschien niet een goed idee als ze kan proberen om u te verkopen op oude voorraad of verouderde modellen die ze proberen te lossen op retail. De beste manier om te gaan over het uitzoeken welke monitor te kopen is om uit te vinden alle informatie zelf, vergelijk de modellen om uw budget of levensstijl of beperkte ruimte en dan beslissen. Hopelijk met alle bovenstaande links heb je alle informatie die je nodig hebt om te komen met de beste voor-projector en voor u controleren.