O2e

Hoe kan ik het hele huis audio systemen te installeren

Het hebben van een set van luide stereo speakers kan een goede audio-systeem als je een klein huis. Maar wat als je een groot huis van twee verdiepingen? Dan moet je waarschijnlijk een betere audio-systemen voor.

Het hebben van een hele huis surround sound audiosysteem is niet zo eenvoudig als het installeren van autoradio's, draagbare systemen, of eenvoudige geluidssystemen voor motorfietsen. Stereo-installaties voor een groot huis hebben behoefte aan een grote investering en vereisen ingewikkelde apparatuur, ook. In feite is de vraag of je Pioneer, Sony, of KLH krijgen er niet toe. Waar het om gaat is hoe je zal het opzetten van elk stuk van uw stereo-installatie, zodat elke hoek van uw huis zal goede muziek te genieten.

Je hebt een veel opties voor een succesvolle installatie van een hele huis surround sound-audiosysteem.

Hoe kan ik het hele huis audio systemen te installeren. Installeer extra luidsprekers naar andere ruimtes.
Hoe kan ik het hele huis audio systemen te installeren. Installeer extra luidsprekers naar andere ruimtes.

  1. Installeer extra luidsprekers naar andere ruimtes. Met deze optie hoeft u alleen maar extra luidsprekers die zijn aangesloten op de muziekbron te kopen. Deze optie is zo eenvoudig te installeren, omdat je moet alleen kabels en draden lopen naar de luidsprekers. Dit is ook goedkoop, omdat je niet hoeft te een andere set luidsprekers kopen. Nochtans, kunt u worden beperkt, omdat het misschien niet een echte "het hele huis surround audio systeem." Dit is alleen aan te raden als je van plan bent om muziek te delen met slechts een kamer.
  2. Gebruik een luidspreker selector. Om het simpel te zeggen, deze optie is als de uitbreiding van de eerste optie. Het enige verschil is dat je dezelfde muziek te delen om zo veel als zes kamers. Dit is ook goedkoop, want het zal niet eisen dat u het installeren van meer versterker-apparatuur. Het deelt muziek meer kamers, ook. Maar, deze optie heeft maar een bron van muziek en je kunt niet genieten van de volledige kracht van de luidsprekers. Installatie van speaker selector kan ook worden gecompliceerd.
  3. Het opzetten van een Multi-Zone ontvanger. Met deze optie is het toegestaan ​​om een ​​andere muziek te horen in luidspreker A en luidspreker B. Afgezien van dat, kunt u ook op afstand echter de controle van de spreker B., deze optie is beperkt tot twee kamers op slechts en is het misschien meer apparatuur is vereist, indien u wilt meer vermogen voor de luidsprekers.
  4. Hier krijg je een multi-source voorversterker met distributie versterker. Hoewel duur, kan deze keuze geeft u volledige controle over alle muziek uitgangen. Dit betekent dat u welke van de luidsprekers te controleren aan te zetten en wat muziek om te spelen. Het gaat niet ten koste van de geluidskwaliteit en de voeding, hetzij, omdat elke luidspreker wordt onafhankelijk van stroom voorzien. Zorg ervoor dat je klaar bent voor hoge deze optie de kosten en onderhoud.
  5. Digitaal te gaan. U kunt gebruik maken van uw personal computer om muziek te verspreiden door het hele huis. Je zou niet nodig zijn om een ​​groot aantal draden aan te sluiten, omdat de luidsprekers kan zijn WiFi-verbinding. Dit is goedkoop ook, tenzij je wilt meer apparatuur voor een betere entertainment. U kunt echter geen gebruik maken van andere stereo-apparatuur, zoals Pioneer of Sony met deze optie.

Na de beslissing die het hele huis stereo-installatie in gebruik

Na de beslissing die het hele huis stereo-installatie te gebruiken, kunt u overwegen het inhuren van een professional om de benodigde spullen voor u installeren. Soms fabrikanten van audio-systemen bieden iemand om hun producten te installeren op uw huis. Maar natuurlijk, dit komt met een extra prijs.