O2e

Hoe kan ik home theater luidsprekers achter het oplossen van problemen

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een home theater systeem geïnstalleerd in zijn huis. De meeste in de handel verkrijgbare LCD TV's zijn gebundeld met de sprekers en het is echt een plezier bekijken van uw favoriete films of tv-serie op een uitstekende video-en audiokwaliteit. Het is niet onmogelijk voor uw luidsprekers naar beneden veen in het midden van het kijken naar iets en je zou willen om een ​​snelle blik op voordat u besluit om te bellen in de technische ondersteunend personeel van uw apparatuur. Lees op het artikel hieronder om te zien of er hier iets dat je kunt doen op uw eigen.

Hoe kan ik home theater luidsprekers achter het oplossen van problemen. Controle van de mute-knop.
Hoe kan ik home theater luidsprekers achter het oplossen van problemen. Controle van de mute-knop.

  • Controle van de mute-knop. Soms is de gemakkelijkste boosdoener te vangen omdat sommige mensen echt de neiging om te vergeten dat ze de mute-knop te raken terwijl ze met behulp van de luidsprekers. Just check uw afstandsbediening of uw tv-scherm als u op mute of als de afstandsbediening nog steeds werkt batterijen.
  • Het peilen van de dwalende luidsprekers. Als er een buzz in de luidsprekers en je weet niet waar het vandaan komt, kunt u de bron te lokaliseren door methodisch toning het volume van alle luidsprekers, behalve een. Doe dit totdat u vast uit welke speaker het zoemende geluid vandaan komt. Controleer of er geen obstakels op de luidspreker zelf.  
  • Controle van de kabelbox. Als uw kabel-box is degene brom dan kunt u herstellen door de stekker van uw kabel-feed en tegelijkertijd aangesloten op de receiver. Dit moet nemen u het zoemende geluid. Als dit niet werkt, dan is er iets mis is met uw kabel-grond. U kunt dit oplossen door het kopen van een transformator voor baanbrekend.  
  • Het controleren van uw verbinding met de TV of de projector. De storende brom geluid kan ook afkomstig zijn uit de video out unit zoals uw TV of de projector. U kunt weten dat dit zeker door de stekker uit de audiobron voor een moment en kijk of het zoemen ophoudt. U kunt dit probleem ook oplossen door het verkrijgen van een scheidingstransformator die compatibel zijn met uw projector of tv-meubel.  
  • Controle van de kabels. Andere veel voorkomende boosdoeners zijn de kabels aansluiten van uw apparatuur. Gaan of zij stevig aangesloten op de juiste klemmen. Controleer of ze nog in goede staat en als ze geen gebieden blootgesteld aan de lucht.


Een goede reiniging van uw luidsprekers

Een goede reiniging van uw luidsprekers, hun boekbinden en oppervlakken is ook een goede manier om te elimineren of de kans op storing halverwege verminderen in hun gebruik. Als al deze maatregelen nog steeds niet werkt, dan is het tijd om het afsluiten van de handleiding van uw toestel. Als alle richtlijnen om problemen daar niet werkt, dan moet je de klantenservice hotline bellen en klaar om uw bon en garantiekaart aanwezig, indien van toepassing zijn. Uw apparaat kan ook schuldig zijn aan oververhitting of meer gebruik. Zorg ervoor dat u niet gebruiken voor langere tijd zonder voldoende rust en zelfs als de fabrikanten zeggen dat ze echt hoog volume aan te kunnen, is het best niet te misbruiken uw apparaat. Elke popping of vonken in uw toestel moet worden gebracht om dringend de service personeel, de aandacht, omdat je zou kunnen hebben een probleem met de elektrische bedrading.