O2e

Hoe kan ik ipod oordopjes te reinigen

De witte oordopjes die worden meegeleverd met uw iPod behoren tot de meest herkenbare gadgets rond. Helaas, het zal uiteindelijk krijgen vuil ingebed in het, vooral vanwege de witte kleur. Tenzij je het type persoon die geniet van het dragen vette iPod oordopjes, dan zou je best weet hoe je je iPod oortelefoon regelmatig schoon te maken.

Hoe kan ik ipod oordopjes te reinigen. Maak de ipod oordopjes van je ipod.
Hoe kan ik ipod oordopjes te reinigen. Maak de ipod oordopjes van je ipod.

Het duurt niet een raket wetenschapper om te weten dat je een vloeibare oplossing voor uw iPod schoon te maken in plaats van alleen af ​​te vegen met je shirt nodig. Terwijl u kunt over het algemeen veeg zweet en wat wax met een droge doek, zou u een veilige reiniging oplossing om effectief op te lossen eventueel vuil die mogelijk verhard of zijn ingebed in de rubber en kunststof onderdelen. U kunt gebruik maken van reinigingsmiddelen, zoals waterstofperoxide, maar de beste reinigingsoplossing voor oordopjes zou iets zacht zijn, zoals warm water en zeep. Hier zijn enkele tips

  1. Maak de iPod oordopjes van je iPod. Een van de dingen die je zou willen vermijden is om te geaarde of kortgesloten. Zorg ervoor dat u niet verbonden bent met een stroombron als je water er omheen. Houd uw iPod, als het misschien nat.
  2. Meng wat warm water met zachte zeep in het tot het produceert een oplossing die voldoende zeepsop heeft of is glad genoeg om vuil los te maken. Bevochtig een niet-pluizende doek door dompelen in de reinigingsoplossing. Zorg ervoor dat het overtollige water dat vloeistof kan verliezen als je te veel druk op het doek, omdat dit sijpelen in de bedrading van uw oordopjes knijpen. Zorg ervoor dat u geen zeep krijgen in de gaten of het kan je oordopjes een storing optreden.
  3. Met een schone, droge, pluisvrije doek, wrijf de oordopjes tot het droog is. Laat uw oordopjes te drogen in de voorkant van een ventilator, alleen maar om zorg ervoor dat je geen vocht aan de binnenkant ingebed.
  4. Als uw oordopjes hebben een aantal vuil ingebed in het gaas, gebruik dan een oude, droge tandenborstel om voorzichtig schrapen deze weg in een cirkelvormige beweging. Zorg ervoor dat u een droge tandenborstel te gebruiken.

Zorg altijd dat u uw iPod-speler zo ver mogelijk te stellen bij het schoonmaken van uw oordopjes, met name uit de reinigingsoplossing. Je zou per ongeluk morsen sommige reinigingsoplossing op uw iPod en schade aan de elektronica binnenin. Uw ongerepte oordopjes zal u geen goed doen als je een iPod zwemmen in zeepoplossing.

Meng wat warm water met zachte zeep in het tot het produceert een oplossing die voldoende zeepsop heeft of is glad genoeg om vuil los te maken.
Meng wat warm water met zachte zeep in het tot het produceert een oplossing die voldoende zeepsop heeft of is glad genoeg om vuil los te maken.

Afhankelijk van hoe vies uw oordopjes en uw oren zijn, moet u ze schoon op een regelmatige basis. In het schoonmaken van uw iPod oordopjes, zorgen er altijd voor dat je ze altijd voorzichtig om, zodat er geen enig onderdeel volledig opgaan in wat water te halen.

Het schoonmaken van uw iPod oordopjes gaat niet alleen over de verzorging van uw elektronische gadgets. Wat nog belangrijker is, het gaat over hygiëne. Oorsmeer dat zich op oordopjes niet alleen naar bruto, maar kan ook bacteriën en andere schadelijke micro-organismen. Dus twee keer nadenken alvorens te delen oordopjes met andere mensen. En als je moet, dan moet u regelmatig schoon te maken!