O2e

Hoe kan ik iTunes muziek te krijgen op Windows Movie Maker

Windows Movie Maker is een video-editing programma dat wordt geleverd met dat Microsoft Windows XP en Vista besturingssystemen. Gebruikers die geen ervaring hebben in het bewerken van video vindt dit programma makkelijk te gebruiken. Ze kunnen korte filmpjes, audio visuele presentaties of persoonlijke video's die ze kunnen delen met hun vrienden. Een van de grote dingen die je kunt doen in Windows Movie Maker is om uw eigen beelden of muziek toe te voegen om te gebruiken voor uw video. Als u muziek wilt toevoegen tussen iTunes en je Windows Movie Maker, volg de stappen hieronder:

Hier zijn de stappen die u kunt volgen als je wilt om iTunes-muziek te krijgen op Windows Movie Maker:

  • Start Windows Movie Maker. Start Windows Movie Maker op uw computer. Als u een snelkoppeling voor het programma op uw bureaublad, gewoon dubbelklikken op het pictogram. Als u niet beschikt over een snelkoppeling, klikt u op 'Start'. Muis over 'Alle programma's' en gaan over de lijst. U ziet een pictogram met een label 'Windows Movie Maker'. Klik op het.
  • Importeren. Op het grensvlak, ziet u een optie die 'Import Media' zegt. U ziet dit op de linker gedeelte van het scherm, net onder de menu 'Bestand'. Klik op 'Import Media'. Dit is de knop die u niet zult gebruiken alleen voor het importeren van muziek, maar ook voor andere vormen van media, zoals foto's en video's.
  • iTunes-map. Een venster zal verschijnen met alle media die u in uw computer. Je moet de map met uw iTunes-muziek bevat te vinden. Als u niet de naam van de map, ziet u 'iTunes' op het etiket. Dubbelklik op de map om al uw muziekbestanden die op dat moment in iTunes te zien.
  • Muziek toevoegen. Nu dat u uw iTunes-mappen openen, kiest u de nummers die u wilt toevoegen aan Windows Movie Maker. Klik op hen en zij zullen worden geïmporteerd naar de editing programma. U kunt het muziekbestand nu sleept u van het linkerpaneel van het Windows Movie Maker-interface naar de storyboard aan de onderkant om ze te gebruiken.


Hoe kan ik itunes muziek te krijgen op windows movie maker. Start windows movie maker.
Hoe kan ik itunes muziek te krijgen op windows movie maker. Start windows movie maker.

Dit zijn de stappen die je moet volgen als je wilt iTunes-muziek te krijgen op Windows Movie Maker. De editing programma is heel gemakkelijk te gebruiken. Je moet gewoon om te experimenteren en te bladeren alle knoppen en menu's, zodat u een idee over hoe het programma te gebruiken te krijgen en welke andere mogelijkheden die het te bieden heeft. Bij het werken, vergeet dan niet om periodiek, zodat u niet uw werk te verliezen op te slaan.

Voor meer informatie over Windows Movie Maker te leren

Voor meer informatie over Windows Movie Maker te leren, kunt u de officiële website van Microsoft te bezoeken voor het programma op microsoft.com . Hier zult u in staat om te zien wat u kunt doen met het programma. Er zijn ook enkele tips over hoe je kunt een aantal speciale effecten toe te voegen aan de video's die u aan het bewerken bent. Een andere handige website om te controleren of tutorials is windowsmoviemakers.net . Je zult in staat zijn om honderden tips en trucs die u zullen helpen toegang te krijgen.