O2e

Hoe kan ik media player classic functies wijzigen

Media Player Classic is de lichtgewicht versie van de meer populaire en veelzijdige Windows Media Player. De reden waarom Microsoft ontwikkelde dit alternatief mediaspeler is het vastleggen van de open source markt of liever de markt die zich niet kunnen veroorloven om te betalen voor software. Ja, Media Player Classic of MPC is volledig gratis en is meestal opgenomen in alle Windows-besturingssystemen. Echter, MPC online worden ook gedownload als u het niet hebt geïnstalleerd op uw systeem. In ieder geval, als u gebruik maakt van deze toepassing, dan moet u weten dat u daadwerkelijk kunt aanpassen om beter te presteren of koeler kijken. Hier zijn een aantal dingen die je moet weten.

  • Begin met het draaien van de applicatie. Heeft u MPC geïnstalleerd op uw systeem, dan wil je het uit te voeren voordat deze te wijzigen. Als de snelkoppeling op het bureaublad beschikbaar is, dubbelklik op het. U kunt het programma door deze te selecteren in het "Start" menu. Een andere manier om het te initialiseren is door het plaatsen van een video-of audiobestand en het spelen met de bijzondere mediaspeler. Zodra MPC is ingeschakeld, kunt u nu overwegen het veranderen van bepaalde aspecten van het.
  • Skins. Dit is eigenlijk hoe de interface eruit ziet. Om dit te openen, moet u op "View" te klikken in het hoofdmenu en "Skin kiezer" te selecteren. Dit opent een nieuw venster waar ook opties beschikbaar zal zijn. Aan de linkerkant van het venster ziet u alle beschikbare skins die u kunt gebruiken die zijn opgeslagen op uw computer. Kies er een en kies "Toepassen Skin". Dit zal direct veranderen het uiterlijk van de speler. Als u meer skins te krijgen, het internet is een gastheer voor maakte vele fans en Microsoft maakte skins. Dit zijn allemaal gratis te downloaden. Monteer het dat de toepassing zal het gemakkelijk te detecteren.
  • Andere kenmerken. Er zijn andere functies die beschikbaar zijn voor u om te wijzigen. Sommigen van hen zijn de mogelijkheid om titels en ondertitels in staat stellen bij het bekijken van een video, zodat andere controles en knoppen worden weergegeven op de interface, de omschakeling van informatie over de video of audio wordt afgespeeld, waardoor de afspeellijst zichtbaar, en het bewerken van het geluid en videokwaliteit door middel van een equalizer of video-editor. Al deze functies kunnen worden benaderd en gewijzigd door simpelweg te klikken op de "View" menu aan de bovenkant van het scherm en selecteren wat u wilt veranderen. Bij het wijzigen van elke functie, zorg ervoor dat je eerst het uit te testen. Als je het niet bevalt, dan weer bewerken. Blijven veranderen elk aspect totdat u de juiste mix van dingen.
  • Pas de wijzigingen toe. Als alle wijzigingen zijn aangebracht, klikt u op "Wijzigingen toepassen" en het zal op magische wijze worden uitgevoerd. Maak je geen zorgen, je kunt gemakkelijk gemakkelijk terugkeren naar de oude stijl of instellingen door het herhalen van het proces en de toepassing van de vorige instellingen.

Hoe kan ik media player classic functies wijzigen. Begin met het draaien van de applicatie. heeft.
Hoe kan ik media player classic functies wijzigen. Begin met het draaien van de applicatie. heeft.

Dat is hoe gemakkelijk het is om te manipuleren dit leuke en zeer complete media-applicatie die Microsoft beschikbaar heeft gesteld voor iedereen. Als u niet nu deze toepassing, moet u zo snel als je kunt downloaden. Mensen zweren dat het de moeite waard is en omdat het gratis is, er is echt niets te verliezen.