O2e

Hoe kan ik mobiele telefoon video te converteren naar WMV

Waarschijnlijk is de makkelijkste manier om een ​​speciaal moment vast te leggen is door kloppen uw mobiele telefoon uit je zak en het nemen van een video. Video's genomen van een mobiele telefoon zijn meestal in 3GP, 3GPP of MPEG-4 formaat. Deze video's kunnen worden overgezet naar uw computer en gebrand op een disc voor bewaring. Er kunnen momenten zijn dat de video's niet goed afspelen op de computer, vooral als u Windows Media Player gebruikt. Als een werk rond, moet u de mobiele telefoon video te converteren naar een WMV-bestand.

1. Breng de mobiele telefoon video op uw computer.
Afhankelijk van het model van uw mobiele telefoon, kunt u de geheugenkaart en de overdracht van de mobiele telefoon video op de computer met behulp van een geheugenkaartlezer of u kunt de mobiele telefoon aansluiten op de computer met behulp van een kabel en breng de videobestanden vanaf daar.

Hoe kan ik mobiele telefoon video te converteren naar WMV. Breng de mobiele telefoon video op uw computer.
Hoe kan ik mobiele telefoon video te converteren naar WMV. Breng de mobiele telefoon video op uw computer.

2. Voer het converter programma op uw computer.
Een eenvoudige zoektocht op het internet geeft je verschillende keuzes van converter programma's beschikbaar om te downloaden. Er zijn ook gratis, online converters zoals media-convert.com. Wat converter programma die u wilt gebruiken, plaatst u dit op uw computer na de overdracht van de mobiele telefoon video's op uw computer.

3. Geef de video die u wilt converteren.
Voeg het videobestand dat u wilt om te zetten op de converter programma of omzetter website. Zorg ervoor dat de input bestandstype (3GP, 3GPP of MPEG-4) aan te geven. Controleer de video-extensie voor de zekerheid.

4. Geef het bestandstype van de video.
Voor de output file type, zorg ervoor om het te specificeren als WMV, zodat het videobestand zal worden omgezet naar WMV als de conversie is voltooid.

Voer het converter programma op uw computer. Geef de video die u wilt converteren.
Voer het converter programma op uw computer. Geef de video die u wilt converteren.

5. Geef de eigenschappen van het WMV-bestand.
Converter programma's en websites kunt u de eigenschappen van het WMV-bestand in te stellen. Geef de video grootte, de frame rate, de bitrate die u wilt, maar het is zeer aan te raden aan de stok met de standaard eigenschappen al aangegeven. De video-output bestandsnaam kan ook worden gewijzigd als u wilt. Als u gebruik maakt van een converter programma, geef de locatie op waar u het output bestand moet worden opgeslagen door te klikken op 'Bladeren'.

6. Klik op de 'Convert' knop voor de conversie proces te beginnen.
Klik op de 'Convert' knop en wacht een aantal seconden / minuten voor de conversie proces volledig te zijn. Als u gebruik maakt van een omzetter website, wordt u gevraagd om de output bestand te downloaden als het eenmaal klaar is, terwijl u kunt controleren op de locatie die u eerder hebt opgegeven als u gebruik maakt van een converter programma.

Nu je weet van dit bestand conversie truc, kunt u gemakkelijk omzetten uw mobiele telefoon video's en maak video montages van de speciale momenten in je leven.