O2e

Hoe kan ik MSN - groep opslag te creëren

MSN Group is een social networking site die het mogelijk maakt de leden te delen en / of Exchange-agenda, foto's en documenten en geeft leden de mogelijkheid deel te nemen aan instant messaging. Het geeft ook een groep van hun eigen e-mailadres. MSN Group maakt deel uit van het Microsoft Network. Het is een aparte website die gebruikers in staat stelt om gemeenschappen te creëren en andere gebruikers hun gemeenschappen deel te nemen. Elke gemeenschap wordt automatisch gegeven 30MB aan opslagruimte, die geschikt is voor hoge resolutie bestanden. Hierdoor kunnen de leden te delen van grote bestanden en foto's. Leden kunnen uploaden foto's en documenten door het creëren van albums en mappen in plaats van hun eigen groep. Neem een ​​kijkje op de tips over hoe je MSN-groep opslag te creëren.

  • Log in om je MSN Group account. Als u een beheerder bent van de groep heeft u toegang tot alle bestanden die zijn geüpload door de groepsleden en je hebt het recht om het gebruik van opslag van de groep ruimte te beheren en verwijderen van bestanden die nadelig kan zijn voor andere gebruikers, alsmede die dat in strijd met de bepalingen en voorwaarden van de gemeenschap.
  • Als u lid bent van de community die je in staat zal zijn om een ​​map te maken en uw documenten en foto's die u wilt delen en uit te wisselen met de andere leden van uw MSN-groep uploaden.
  • Geef een label aan uw map. Het moet iets catchy die de inhoud beschrijven de mappen. Zorg ervoor dat uw map geen duplicaat label met de andere mappen of albums die door andere gebruikers in een groep te hebben. Dit zal helpen om uw album gemakkelijk te identificeren uit verschillende mappen beschikbaar.
  • U kunt extra beschrijvingen om de map of het album en stel een aantal beperkingen en machtigingen. Je hebt misschien een aantal vrienden dat je kan laten bewerken, verwijderen en foto's uploaden naar uw album maar anderen belet dit te doen. Let wel dat deze beperkingen niet van toepassing zijn groep beheerders.
  • Volg de instructies op hoe u uw foto's en andere bestanden uploaden naar de map of het album dat u hebt gemaakt. Kijk voor opties voor batch uploaden, zodat u kunt meerdere bestanden tegelijk uploaden.
  • Na het uploaden controleren of het album is aangemaakt. Dit zal worden bevestigd als een pagina wordt geopend die op vertoon van uw album. Bekijk de foto's die je hebt geüpload en kijken of al deze kunt bekijken worden door elk lid van de gemeenschap. Verwijder die waarvan u denkt dat niet geschikt zijn voor gebruik in het openbaar en maak een andere map en machtigingen instellen voor het. Stuur berichten naar je vrienden om je nieuw geüploade foto's te bekijken.


MSN Group biedt flexibiliteit aan zijn gebruikers

Hoe kan ik MSN - groep opslag te creëren. Geef een label aan uw map.
Hoe kan ik MSN - groep opslag te creëren. Geef een label aan uw map.

MSN Group biedt flexibiliteit aan zijn gebruikers. U hebt de keuze om uw groep publiek waar iedereen kan meedoen en delen van informatie te maken. U kunt er ook voor kiezen om er een prive-groep en een database van de leden te creëren alleen op uitnodiging. Welke manier u wilt uw groep aan te maken en uw lidmaatschap op te bouwen, te zorgen dat alle leden zich houden aan de regels als het gaat om het uploaden van materiaal in de opslag mappen te maken. Deze worden ter beschikking gesteld voor de leden om te gebruiken en te verkennen, maar niet te misbruiken. Merk ook op dat MSN-groep nu deel uitmaakt van Windows Live .