O2e

Hoe kan ik muziek noot code te schrijven

Op zoek naar muziek noot codes te gebruiken als symbolen, afbeeldingen of lay-outs voor uw blogs en sociale netwerksites als MySpace? Hier zijn manieren over hoe te gebruiken of schrijf een muzieknoot code.

Alt-toets + Num Lock-toetsen

Met behulp van de alt-toets plus specifieke num lock toetsen is de makkelijkste manier om een ​​muzieknoot symbool te gebruiken. Zorg ervoor dat u de Num Lock-toets drukt u eerst op voordat u begint. Voor het achtste muzieknoot, houdt u de Alt-toets, drukt u op 1 en vervolgens op 3. Het moet er als volgt uit: ♪. Om straalde achtste muziek aantekeningen te maken, houdt u de Alt-toets, drukt u op 1 en vervolgens op 4. Het moet er als volgt uit: ♫. Een andere manier om dit te doen is het openen van de speciale tekens venster in uw pc of laptop. Klik op Start, ga naar Alle programma's, ga dan naar accessoires, ga naar Systeemwerkset aan en klik vervolgens op Speciale tekens. In Speciale tekens, kiest u het lettertype Times New Roman, vinden en selecteren van de achtste noot of balken achtste noot muziek symbool, dan kopiëren en vervolgens plakken in uw HTML code box. Internet Explorer, Netscape, Opera en Mozilla Firefox web servers kan weergeven die twee symbolen zodat er geen probleem.

Hoe kan ik muziek noot code te schrijven. Deze HTML-muzieknoot codes verschijnen in Internet Explorer 7 en 8.
Hoe kan ik muziek noot code te schrijven. Deze HTML-muzieknoot codes verschijnen in Internet Explorer 7 en 8.

HTML-codes

Er zijn ook HTML-code alternatieven voor het maken van muziek noot symbolen. Er zijn officieel 7 muzieknoot symbolen die kunnen worden weergegeven door middel van HTML-codes. Kopieer en plak of typ deze volgende codes in. Getallen moeten altijd worden voorafgegaan door de ampersand en een kruisteken, en moet eindigen met een puntkomma. Voor het kwartaal muziek noot, dan typt u ♩ en het moet er zo uitzien: ♩.

  • Om een ​​achtste muzieknoot te maken, typt u ♪ en het moet er zo uitzien: ♪.
  • Om een ​​balken achtste muzieknoot te maken, typt u ♫ en het moet er zo uitzien: ♫.
  • Om een ​​balken zestienste muziek noot, type ♬ te maken en het moet er zo uitzien: ♬.
  • Om een ​​muziekbestand platte bord, type ♭ te maken en het moet er zo uitzien: ♭
  • Om een ​​muziek natuurlijk teken te maken, typt u ♮ en het moet er zo uitzien: ♮.
  • Om een ​​muziekbestand een kruisteken, type ♯ te maken en het moet er zo uitzien: ♯.

Deze HTML-muzieknoot codes verschijnen in Internet Explorer 7 en 8

Deze HTML-muzieknoot codes verschijnen in Internet Explorer 7 en 8, Netscape 7, Opera en Mozilla Firefox. Echter, voor oudere versies van Internet Explorer, moet u de lettertypen Arial Unicode MS, Arial, Geneva, of Sans Serif voor deze symbolen te verschijnen. Deze HTML-codes moeten ook compatibel zijn met MySpace lay-outs en pagina's.

Hoe kan ik muziek noot code te schrijven.
Hoe kan ik muziek noot code te schrijven.

Premade symbolen, lay-outs, grafische afbeeldingen, etc.

Muziek noot symbolen ook voor grote ontwerpen ze zelfs worden gebruikt in tatoeages! Indien in de bijna onwaarschijnlijke geval dat HTML-codes niet werken, dan kunt u altijd toevlucht nemen tot het gebruik van beelden in plaats. De website van SK Designs biedt downloadbare muziek notatie symbolen in grafische beelden. Ze hebben grafische afbeeldingen en monsters van muzieknoten, sleutels (inclusief een solsleutel), muziek personeel symbolen en symbolen met een muziek-schaal opgenomen. Ga naar skdesigns.com en klik op de download link voor de zip-bestanden. Een andere betrouwbare website om muziek mee grafische beelden te krijgen is Linkwaregraphics.com . Ga naar Muziek Afbeeldingen en u kunt uit een verscheidenheid aan downloadbare toepassingen van muziek notatie symbolen, muziek grafische afbeeldingen en muziek iconen kiezen om piano en toets graphics, muziek regels, schalen en verdelers-bijna alles wat je nodig hebt in muziek lezen. Wanneer gedownload, kunt u gebruik maken van deze afbeeldingen, omdat illustraties.