O2e

Hoe kan ik nieuwe media op ipod zonder verlies van oude media

Het downloaden van nummers en video's legaal nooit zo makkelijk geweest met Apple's iTunes en een iPod, natuurlijk. Als je in de gewoonte van voortdurend het downloaden van nieuwe media-bestanden van iTunes, wees niet verbaasd als je erachter komt dat sommige van uw oudere bestanden ontbreken, die in feite, ze zijn. Bij het aansluiten van uw iPod op de computer, het programma synchroniseert automatisch uw iPod mediabibliotheek tevreden met uw iTunes-bibliotheek inhoud. Dat is de reden waarom die nummers of video's die niet in uw iTunes maar nog wel in uw iPod niet zichtbaar in uw iPod. Ze worden automatisch verwijderd. Het is zo'n gedoe, toch? Om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt en van het verliezen van al die liedjes en video's die u nauwgezet gedownload, hier zijn instructies over wat je moet doen.

Hoe kan ik nieuwe media op ipod zonder verlies van oude media. Sluit uw ipod aan op uw computer.
Hoe kan ik nieuwe media op ipod zonder verlies van oude media. Sluit uw ipod aan op uw computer.

  1. Sluit uw iPod aan op uw computer. Gebruik het akkoord om uw iPod aan te sluiten op uw desktop of laptop computer. Wacht tot de computer om te erkennen dat uw iPod-apparaat is aangesloten.
  2. Maak verbinding met itunes. Een iTunes-venster automatisch wordt geopend na het aansluiten van uw iPod op de computer. Als het niet werkt het handmatig te openen. Om de linkerzijbalk van het iTunes-venster is een iPod-pictogram vermeld onder de rubriek van de "Devices". Klik op dit pictogram. Tabs zal aan de bovenkant van het hoofdvenster.
  3. Selecteer de "samenvatting" tabblad. Zodra u dit doet, zullen vier dozen met opties verschijnen aan de onderkant van het hoofdvenster. Klik op het vak met de tekst "Handmatig muziek en video's te beheren". Hierdoor kan het programma naar uw iPod mediabibliotheek inhoud bij te werken, zonder het verwijderen van de oude inhoud. U kunt ook naar het eerste vakje dat zegt "Open iTunes bij deze iPod is aangesloten", en klik erop als het niet is ingeschakeld. Op deze manier hoeft u niet handmatig verbinding te maken met iTunes elke keer dat u uw iPod aansluiten op uw computer. Om wijzigingen in uw instellingen op te slaan, klikt u op "Apply" aan de onderkant van de iTunes-hoofdvenster.
  4. Download mediabestanden. Ga terug naar de linker zijbalk van je iTunes-venster. Klik op de "Library" tab, en kies "Films of" Muziek ". Audio-of videobestanden worden weergegeven in het midden van het iTunes-hoofdvenster. Selecteer en klik op een nummer of video die u wilt zetten in uw iPod. Sleep deze naar het iPod-pictogram onder "Devices", die aan de linker zijbalk van de iTunes-hoofdvenster. Om te controleren of je doet het goed, cirkelt pijlen moeten verschijnen naast het iPod-naam of het pictogram en aan de bovenkant van de pagina. Dit geeft aan dat het programma is in het proces van het downloaden van mediabestanden. Wees gerust dat uw iPod mediabibliotheek inhoud wordt bijgewerkt zonder verlies van al uw oude audio-en videobestanden.
  5. Koppel de iPod los van de computer. Wacht tot alle downloads zijn voltooid vóór het sluiten van alle vensters. Ga naar uw bureaublad en vind de iPod-symbool. Klik met de rechtermuisknop op en kies "Uitwerpen". Koppel uw iPod akkoord van uw computer.

Het beschermen van uw kostbare muziek en video's kan gedaan worden in eenvoudige stappen

Het beschermen van uw kostbare muziek en video's kan gedaan worden in eenvoudige stappen. Gewoon aansluiten op iTunes en bewerk de instellingen handmatig beheren van muziek en video's. Dan kunt u teruggaan naar het bijwerken en het downloaden van allerlei soorten media bestanden naar hartelust, zonder het gedoe van het verliezen van uw oudere audio-en videobestanden.