O2e

Hoe kan ik Norton Internet Security opnieuw te installeren

Aan de computer virussen op uw computer is een van de ergste dingen die kunnen gebeuren met je. Deze computer virussen kunnen uw computer te handelen allemaal gek, maken sommige programma's ontoegankelijk, verlies je een deel van je bestaande bestanden of het erger van alle - het kan uw computer crash te maken. Dat is de reden waarom een ​​van de noodzakelijkheden die elke computer moet hebben, is een anti-virus.

Een anti-virus beschermt en detecteert elke computer virus dat uw computer wilt invoeren of reeds bestaan ​​in het. Dit voorkomt internet pop-ups waar veel computervirussen vandaan komen en ruimt uw schijven voor een bestaand virus.

Hoe kan ik norton internet security opnieuw te installeren. Koop norton internet security.
Hoe kan ik norton internet security opnieuw te installeren. Koop norton internet security.

Een van de meest populaire anti-virus beschikbaar voor computers te gebruiken is de Norton Internet Security. Deze werd gemaakt door Symantec Corporation en is gemaakt om malware te voorkomen en virussen te identificeren.

Als je computer is acteren de laatste tijd, wat betekent dat het is bevriezing of crashen, dan is het misschien tijd om uw Norton Internet Security opnieuw te installeren zijn. Uw anti-virus is mogelijk verwijderd of kunnen verlopen, waardoor uw computer in gevaar op virussen.

Als u nog steeds uw Norton Internet Security-pictogram dan moet u eerst om het te verwijderen voordat u het opnieuw installeren. Zorg ervoor dat u verwijderen te voltooien en de computer opnieuw opstarten nadat u het verwijdert. Zodra u klaar bent, kunt u nu overgaan tot het opnieuw installeren van uw Norton Internet Security.

  • Koop Norton Internet Security. Norton Internet Security is beschikbaar in CD-formaat of in een downloadbaar formaat. U kunt de Norton-cd uit de computer winkels of u kunt het direct downloaden van het internet. Als u het downloaden van het internet, zorg ervoor dat u de volledige versie krijgt. Je zult in staat zijn om een ​​aantal gratis Norton Internet Security programma's te vinden, maar de meeste van deze zijn gewoon trial of demo-versies. Wilt u ervoor zorgen dat u koopt een authentieke Norton Internet Security programma, ga de Norton Symantec winkel om online te bestellen.
  • Installeer Norton Internet Security. Als u de Norton-cd en plaats de cd in de cd-rom en wacht tot hij om te lezen. Als u hebt gedownload, wacht tot de download volledig te zijn. Zodra het klaar is het lezen van de schijf of het downloaden van het programma een nieuw venster pop-up. Klik dan op "Install Product naam" Klik op Volgende om de installatie van uw programma te starten. Zorg ervoor dat er geen programma's draaien om te voorkomen dat die het installatieproces
  • Start de computer opnieuw. Wanneer het installatieproces is voltooid, start u de computer. Dit zal afronden uw herinstallatie van het Norton Internet Security. Na het herstarten, probeer dan bladeren door het internet of met behulp van de computer en je zult merken dat het niet crashen of bevriezen zo veel of helemaal niet.


Een anti-virus programma is zeker een must voor uw computer

Een anti-virus programma is zeker een must voor uw computer. Niet in gevaar brengen door het blootstellen aan computervirussen. Het is het beste om te weten wanneer uw abonnement afloopt voor u om te kunnen onmiddellijk te schrijven voordat het verloopt. Vergeet niet, een anti-virus programma zoals Norton Internet Security is zeker een stuk goedkoper dan het krijgen van uw computer gerepareerd of daadwerkelijk kopen van een nieuwe.