O2e

Hoe kan ik paint tools morph in poser gezicht kamer

Heb je je ooit afgevraagd hoe bewegende menselijke figuren zijn gemaakt? De laatste tijd

Heb je je ooit afgevraagd hoe bewegende menselijke figuren zijn gemaakt? De laatste tijd is animatie draaide super interactief en visueel realistische. Er zijn verschillende programma's die u kan geven deze mogelijkheid. Adobe's Poser serie is een van hen. Hiermee kunt u een gezicht model op het scherm te manipuleren via de Poser Gezicht Room. U kunt de kleur en de contouren van het gezicht aan uw wensen past. Om gebruik te maken van het programma, kunt u het volgende doen.

1

Hoe kan ik paint tools morph in poser gezicht kamer. Heb je je ooit afgevraagd hoe bewegende menselijke figuren zijn gemaakt? de laatste tijd.
Hoe kan ik paint tools morph in poser gezicht kamer. Heb je je ooit afgevraagd hoe bewegende menselijke figuren zijn gemaakt? de laatste tijd.

1. Het leren van de basics. Nadat het scherm is weergegeven het gezicht van uw model, opent u de Morph Tools. Dit zal een optie doos weergeven van twee tabs onder het etiket van het gereedschap. Onder het tabblad Maken, ziet u de functies die dienen als hulpmiddelen om je gezicht te maken. Onder deze tab zijn vijf subgroepen. De bovenste wordt gebruikt om de vorm van het gezicht veranderen. Daaronder wordt gebruikt om de kleuren van de borstel display te wijzigen. De volgende groep wordt gebruikt om de verdeling van kleuren te wijzigen. Daaronder is een subgroep die u zal toestaan ​​om eerder morphs te gebruiken en kunt u kiezen of u het gaas en de borstel van uw penseel weergave op het scherm bij het werken willen. Al deze functies zijn vrij spreekt voor zich.

2

2. Met behulp van de kenmerken van de morph verf gereedschap. Elk van de kenmerken een belangrijke rol speelt. De "Pull" en "Push" functies, bijvoorbeeld, niet alleen aanpassen van de vorm van het gezicht. Het verandert ook de kleuren op je gezicht model. Als u merkt dat de laatste wijzigingen die u hebt gemaakt gaf het gezicht sommige rimpels, kunt u gebruik maken glad. Echter, als de laatste wijzigingen die u hebt gemaakt zijn niet wat je in gedachten had, kunt u kiezen herstellen of druk op "ongedaan te maken".

Om de diepte van de penseel te wijzigen

Om de diepte van de penseel te wijzigen, kunt u kiezen uit de 5 keuzes op de tweede subgroep. Het begint met de fijnste ene naar de donkerste borstel. Na het selecteren van uw penseel de diepte, past u de straal van de borstel en de intensiteit van de kleuren die door de borstel. U kunt ook laten de kleuren zich ophopen tijdens elke slag van je borstel of niet.

Soms

Om de diepte van de penseel te wijzigen.
Om de diepte van de penseel te wijzigen.

Soms moet je zo veel aandacht op detail voor u te kunnen om een ​​bepaalde verandering in het gezicht te maken. Om dit te doen, moet je elk gebied van het gezicht en de veranderingen die u maakt te zien. Met de mesh en borstel display op, zult u niet in staat zijn om dit te doen. Echter, als je nodig hebt om te zien op welk punt zal de kleur worden toegepast op, moet u de borstel weergave op als uw gids.

3

3. Het opslaan van een morph. De meeste mensen er niet in slagen om een ​​Poser gezicht dat ze tevreden zijn van tijdens hun eerste poging te maken, maar wanneer ze dat doen, Adobe's Poser heeft een zeer eenvoudige manier om het op te slaan. Op de bodem van de Morphing Tool is de knop "een kopie opslaan als ..." Druk op deze knop en je bent klaar.

Hoewel deze tool zal u helpen een goede geanimeerde gezicht, duurt het meer dan alleen deze software om jezelf te bevredigen. U moet geduld, vaardigheden en veel oefening om te slagen.