O2e

Hoe kan ik thuis video - opnames te doen

Dankzij websites als YouTube

Dankzij websites als YouTube, heeft home video taping zeer populair geworden. Voorbij zijn de dagen dat men mokken ruim onvervulde dromen van het worden een filmmaker. Met slechts een camcorder, handige digitale camera, of zelfs dat het vastleggen van video functie van een mobiele telefoon, kan men een filmmaker in zijn eigen recht.

Hoe kan ik thuis video - opnames te doen. Dankzij websites als youtube.
Hoe kan ik thuis video - opnames te doen. Dankzij websites als youtube.

Terwijl wij onze video taping lijkt makkelijk genoeg, zijn er eigenlijk een aantal betrouwbare en geverifieerde praktijken die je nieuwe hobby een nog meer de moeite waard ervaring te maken.

Ten eerste

Ten eerste, het kan nooit kwaad om dat esthetische zin. Hoewel dit kan nooit worden geleerd, zullen enige basiskennis in samenstelling van pas komen. Lezen op gerelateerde tutorials sterk zal u helpen bij uw video-opnames inspanningen.

De tweede overweging is om een ​​verhaal. Elke home video bekijken waard ontvouwt zich een verhaal dat krijgt het publiek verslaafd.

Het hebben van de nodige technische vaardigheden is ook belangrijk

Het hebben van de nodige technische vaardigheden is ook belangrijk. Tijdens video-opnames.
Het hebben van de nodige technische vaardigheden is ook belangrijk. Tijdens video-opnames.

Het hebben van de nodige technische vaardigheden is ook belangrijk. Het bezit van de meest elementaire gebruiksvriendelijke camcorder mag geen belemmering vormen u van het verkennen en beheersen van uw apparaat gaat als controles en knoppen. Je zou het niet willen verliezen uiteindelijk zeer belangrijk materiaal, alleen maar omdat je niet zeker weet hoe u op de nachtvisie modus tijdens het opnemen.

Tijdens video-opnames

Tijdens video-opnames, is het belangrijk om beide ogen open. Dit is dus je hebt een goed overzicht van wat er gebeurt om je heen, zodat u snel kunt reageren wanneer dat nodig is. Dit is cruciaal als je wilt om belangrijke momenten die zou hebben gemaakt van uw home video uitzonderlijke ontsnappen uw bericht te voorkomen.

Een veel voorkomende fout van amateur home video producenten is het overmatig gebruik van speciale effecten. Houd in gedachten dat deze kunnen op later in de post-productie fase worden toegevoegd. Het opnemen van een pool party in zwart-wit kan niet worden teruggezet naar kleur als je van gedachten verandert nadat de beelden is al neergeschoten.

De volgende opmerkelijke fout van de meeste home video producenten hun terughoudendheid om statieven gebruiken. Dit kan gemakkelijk worden opgemerkt in de bevende home video's. Amateur video's moeten niet zeggen dat wanordelijk uitziende voetmaten. Terwijl specifieke gevallen vragen om de hand-held camera effect, is het niet altijd werken en zal meestal uitgesteld de kijker. Weg met dit probleem door het verkrijgen van jezelf een stevig statief.

Ten slotte moet discretie in acht worden genomen

Ten slotte moet discretie in acht worden genomen. Het World Wide Web is al vol met al die video schandalen. Vraag altijd om toestemming van de respectieve partij wanneer video-opnames.

Naar aanleiding van deze eenvoudige tips moet prep u in uw video-opnames ondernemingen. Vergeet niet om de creaties dat je bijzonder trots op te delen. Die ratings en stemmen op uw beeldmateriaal is beloning genoeg om je verder te stimuleren in het maken van hoogwaardige home video's.