O2e

Hoe kan ik Trend Micro OS bescherming te gebruiken

Trend Micro is een in Japan gevestigde ontwikkelaar en verkoper van software en computer beveiliging. Opgericht in 1988, Trend Micro begon het zakendoen in het Los Angeles. Na een paar jaar, Trend Micro werd het toonaangevende merk in het bieden van veiligheid.

Hoe kan ik trend micro OS bescherming te gebruiken. Functies en producten.
Hoe kan ik trend micro OS bescherming te gebruiken. Functies en producten.

  • Functies en producten. Uiteindelijk Trend Micro ontwikkelt en verkoopt producten aan computers te beschermen tegen virussen. Zakelijke klanten, om hun netwerk te beschermen tegen eventuele risico's, worden met behulp van Trend Micro.
  • Trend micro OS bescherming. Trend Micro OS Protection is een add-on functie voor de Trend Micro Internet Security of meer algemeen bekend als PC-cillin. Er zijn twee componenten die deel uitmaken van de Trend Micro OS Bescherming: de Firewall Booster en de Pre-Opstarten Scan. Beide componenten toe te schrijven aan een betere prestatie van de computer. Voordat je in staat zijn om Trend Micro OS Protection te installeren, moet u controleren of uw computer al over de geïnstalleerde Internet Security, en dat uw computer op Windows Vista. Je moet ook vrij te maken ten minste 300 MB ter waarde van ruimte op uw harde schijf. Trial versie van OS Protection is beschikbaar op de officiële website van Trend Micro.
  • Firewall booster. Een firewall werkt als een fantasierijke muur om netwerken te beschermen tegen mogelijke aanvallen. Om gemeenschappelijke computer gebruikers, komt u firewall wanneer u probeert om verboden sites te openen wanneer de computer is aangesloten op een netwerk. Firewalls worden meestal gebruikt om te voorkomen dat onnodige surfen op internet en de toegang tot bestanden. Trend Micro OS Protection voegt een booster toe om de bestaande firewall, toe te voegen bescherming. Wanneer u het besturingssysteem Protection te installeren, zul je niet zien significante veranderingen op het grensvlak van uw firewall, maar wees er zeker van zijn dat de functie er is.
  • Pre-startup scan. De meeste virussen zijn goed vertrouwd met Windows als besturingssysteem. Als zodanig, de kwetsbaarheid van Windows gebruikers zeer hoog. Virus schrijvers zijn in staat om virussen die bijna onzichtbaar zijn voor Windows. Door het installeren van een pre-startup scan, kunt u een scan op uw computer, nog voordat Windows is opgestart. Na installatie van het besturingssysteem Protection, ziet u een nieuw pictogram op uw bureaublad. Dubbelklik op het pictogram om de scan te starten. U kunt ook toegang configurative instellingen door te klikken op het pictogram.
  • Plan uw scan. Omdat Trend Micro zal een scan uit te voeren tijdens het opstarten van uw computer, kan het enige tijd duren, vooral als je ervoor kiest om een volledige scan uit te voeren. U kunt plannen dat uw volgens uw gewenste datum. U wordt gevraagd om een ​​scan uit te voeren wanneer de computer herkent dat je niet hebt gescand voor een tijdje. Een ander belangrijk kenmerk van Trend Micro OS Protection is dat het een automatische back-up maakt in het geval dat uw computer detecteert een invasie.
  • Extra tips. Pre-startup scan kan alleen worden uitgevoerd wanneer de computer wordt opgestart. In het geval dat je nodig hebt om de scan te starten, kiest u om uw computer opnieuw op te starten. Als u problemen ondervindt tijdens de installatie en het gebruik van Trend Micro OS Protection, voel je vrij om een ​​feedback berichtje achter in het Trend Micro-website. Blader door de beschikbare onderwerpen in de FAQ sectie om uw kennis te maximaliseren op het product.