O2e

Hoe kan ik Trend Micro TrendProtect gratis te gebruiken

Meer en meer mensen toegang tot het internet om informatie te verzamelen. De beschikbaarheid van uitgebreide informatie op het internet maakt het zo handig voor iedereen met toegang tot internet. Als u een van degenen die zich aanpassen deze handige onderzoek methode, dan moet je worden geïnformeerd over de mogelijke bedreigingen.

  • Schadelijke software. Er zijn verschillende soorten software beschikbaar op het internet, met inbegrip van virussen en bots. Malware, omdat deze bedreigingen collectief bekend zijn, kan schade toebrengen aan uw computer. Virussen gedragen als plagen en achten grote schade aan uw bestanden, en zelfs hardware. Op een minder extreem geval, wordt u mogelijk toegang te krijgen tot websites die scan en phishing bevordert. Phishing is een ongebreidelde praktijk die belangrijke informatie zoals credit card nummers en wachtwoorden verzamelt. Websites die vereisen dat u tot vitale belangrijke betreden moet worden gecontroleerd om jezelf te voorkomen dat een scam slachtoffer.
  • Bescherm uzelf tegen malware. Terwijl de makkelijkste manier om een aanval te voorkomen is om te stoppen met behulp van het internet helemaal, dit is niet de beste optie. Er zijn verschillende manieren om jezelf en je computer te beschermen van mogelijke infectie. De meest populaire manier is het installeren van gerenommeerde en bijgewerkte anti-virus software. Een andere manier is om te filteren de sites die u bezoekt.
  • Trend beschermen. Trend Micro, een toonaangevende beveiliging provider, biedt een gratis plug-in die u kunt gebruiken met uw browser. De gratis plug-in filtert automatisch onbeveiligde websites. Trend Protect kunt u ook waarschuwen voor mogelijke besmetting als je probeert naar websites die zijn gemarkeerd als onbeveiligde toegang.
  • Download en gebruik gratis. Access Trend Protect op de website van Trend Micro. Zodra u met succes gedownload Trend Protect, moet u uw instellingen wijzigen een beetje om het soepel te laten verlopen. Start de Trend Protect en selecteer de 'Opties' tab om wijzigingen aan te brengen op uw standaardinstellingen. Navigeer door dit paneel, zodat de instellingen die u wilt gebruiken te kiezen. Trend Protect maakt gebruik van elementaire kleuren om u te waarschuwen - groen, geel en rood. Groen betekent een veilige en luchtige website browsen, rood betekent een zeer besmette of gevaarlijke plaats, en geel betekent verdachte nog onbevestigde site. U kunt de kleuren veranderen in elke pagina die u bezoekt. Kijk uit voor de waarschuwingen, zodat je zou weten of om door te gaan of niet. Voor zoekresultaten gegenereerd door zoekmachines zoals Google en Yahoo, worden de resultaten kleur gecodeerd met dezelfde kleuren. Trend Protect biedt korte maar beknopte informatie over de verrichte beoordelingen.


Trend Bescherm slechts fungeert als een bewaker

Hoe kan ik trend micro trendprotect gratis te gebruiken. Schadelijke software.
Hoe kan ik trend micro trendprotect gratis te gebruiken. Schadelijke software.

Trend Bescherm slechts fungeert als een bewaker. De beslissing over de vraag of de onbeveiligde website te bezoeken ligt nog steeds in uw handen. Voordat u besluit om de website te openen, controleer dan eerst de geloofwaardigheid ervan. Wanneer u vuilnis e-mails die vereisen dat u om te klikken op links te ontvangen, kies dan niet om ze te openen. Controleer met de afzender, als je hem kent, als hij dat deed stuurt de e-mail. Als de afzender een vreemdeling, het bericht negeren. Voer een volledige virusscan in het geval u toegang tot een onveilig website. Gemarkeerde sites door Trend Protect betekenen niet altijd dat de site onbeveiligd is. Trend Protect waarschuwt alleen maar jou. Het runnen van een volledige virusscan is de beste manier om infectie en invasie te voorkomen. Houd uw computer virusvrij zijn leven te verlengen.