O2e

Hoe kan ik video - inhoud te beheren

Video's hebben een revolutie in de manier waarop de media wordt weergegeven en aan het publiek gepresenteerd. De mogelijkheid om beweging vast te leggen heeft toegevoegd dat gevoel van opwinding in het kijken naar video's. Door middel van video's, kunt u niet alleen foto's en geluidsfragmenten maar het leven in beweging. Video's kunnen ook helpen bij het houden belangrijke herinneringen in je leven leeft en volledig geanimeerd.

Hoe kan ik video - inhoud te beheren. Bepaal het type video: er zijn verschillende bestandsformaten voor video's.
Hoe kan ik video - inhoud te beheren. Bepaal het type video: er zijn verschillende bestandsformaten voor video's.

Als u te maken met video's, video-content management is een van de eerste dingen die je moet weten. Om meer over te weten, leest u deze richtlijnen in het beheren van video-inhoud:

  1. Bepaal het type video: Er zijn verschillende bestandsformaten voor video's. De meer gangbare bestandsformaten zijn flv, wmva en mov. Kiezen welke video-indeling te gebruiken zal afhangen van verschillende factoren, zoals de beeldkwaliteit, bestandsgrootte en compatibiliteit. Sommige bestandsformaten staat zal zijn om een ​​betere beeldkwaliteit dan anderen te maken, zonder de extra bestandsgrootte. Aan de andere kant, kan u ervoor kiezen om formaten die u kunnen voorzien van een kleinere bestandsgrootte als u wilt dat uw video's zijn eenvoudig te downloaden te kiezen. Het type video die u gebruikt moet ook compatibel zijn met de online speler die u wilt gebruiken bij het weergeven van uw video.
  2. Upload uw video's naar betrouwbare websites: U moet uw video's te uploaden in websites die uw doelgroep past. Er zijn tal van video-sites in het web, maar niet alle van hen tegemoet te komen aan hetzelfde publiek. Als u video's voor kleine kinderen, het uploaden van uw clips in een volwassen site is een kennelijke vergissing. Een kunst commentaar video, als een ander voorbeeld, past in een kunst blog beter dan in een algemene site, zoals YouTube. Zorg ervoor dat uw site wordt herkend, omdat sommige sites zijn daadwerkelijk geëxploiteerd door hackers en spammers. U moet ook bepalen de bescherming en versleuteling die u wilt dat uw website te hebben. Dit is vooral belangrijk als je wilt om het downloaden van de videoclips die u hebt geupload op het internet te verbieden.
  3. Leer de basis van video-editing: Om uw video's te beheren, moet u weten hoe u de tekst wilt bewerken, grafische, interactieve gegevens en andere functies die audio en beeld componenten hebben. Als je eenmaal hebt videobewerking onder de knie, zult u in staat zijn om animatie en video-effecten aan uw clips, die zal helpen bij het maken van uw clips beter verteerbaar voor de kijkers toe te voegen.
  4. Zoek FTP alternatieven: Het uploaden en beheren van uw video-inhoud niet hoeft te FTP-clients te betrekken. U kunt gebruik maken van diverse web-based video-sites die u zal toestaan ​​om uw videobestanden te uploaden met slechts een druk op de knop - zonder dat u een volledige website te maken langs de weg. YouTube, bijvoorbeeld, zal u toelaten om uw bestanden en kopieer scripts die u kunt plakken op je eigen website en blog te uploaden. Met het script in de plaats, kan de videobestanden al worden weergegeven op uw site.

Video's zijn de gemakkelijke manier om uw boodschap over te brengen op een leuke manier, dat is gemakkelijk voor internetters om te verteren. Managing video content voor uw site kan eenvoudig worden gedaan met deze stappen.