O2e

Hoe kan ik VISTA toegang zonder wachtwoord

Er zijn gevallen dat u uw Vista-wachtwoord bent vergeten

Er zijn gevallen dat u uw Vista-wachtwoord bent vergeten. Het kan zijn dat je net terug van een zeer lange vakantie en als je probeerde in te loggen op uw computer, u niet kunt schijnen om het wachtwoord je had onthouden. Geen zorgen te maken, omdat het gemakkelijk is om Windows Vista te openen in gevallen als deze. De volgende zijn de stappen over hoe je Vista te openen zonder een wachtwoord.

Hoe kan ik VISTA toegang zonder wachtwoord. Draai en start de computer op.
Hoe kan ik VISTA toegang zonder wachtwoord. Draai en start de computer op.

  1. Draai en start de computer op. Je zet gewoon je computer zoals u weet zou door op de "Power"-knop op je CPU toren of laptop.
  2. Kom in de Geavanceerde opstartopties van Windows Vista op uw computer op te starten in "veilige modus". Opstarten van uw computer in de Veilige modus zal u helpen bij het oplossen, verwijdert u drivers of hardware die wordt veroorzaakt door problemen en configureren van Windows-instellingen. Nadat u uw computer wordt gedaan met de start-up boot, drukt u onmiddellijk op de "F8" functie toets op uw toetsenbord te krijgen in de "Advanced Boot Options". Dit venster geeft u een lijst met opties die 'Veilige modus' zegt, "Veilige modus met netwerkmogelijkheden", "Veilige modus met opdrachtprompt", "Enable Boot Logging", "Enable Video met lage resolutie", "Laatste bekende juiste configuratie" , "Directory Services Restore Mode", "Debugging Mode", "Automatisch opnieuw opstarten na systeemfout", "Disable Driver Signature Enforcement", "" en "Normaal Start Windows". Gebruik de pijl-toets op uw toetsenbord om "veilige modus" en de "Enter" toets op uw toetsenbord drukt voor Vista op te starten in de veilige modus.
  3. Wanneer uw computer klaar is met het laden van Windows Vista in de Veilige modus, opent u het menu Start. Dit wordt gedaan door op de "Start" knop met de muis of het indrukken van de "Windows"-toets op uw toetsenbord.
  4. Stap in het Configuratiescherm in het menu Start. Kijk voor het pictogram of de koppeling naar het Configuratiescherm en dubbelklik op het. Als bij toeval u het Configuratiescherm niet worden weergegeven in het menu Start, klik je op het tekstveld op het menu Start en typ het commando "Configuratiescherm" en druk op de "Enter" toets op uw toetsenbord om het venster Configuratiescherm te openen.
  5. Kijk voor de link naar "Verander uw Windows-wachtwoord" in het "User Accounts" van het Configuratiescherm en sloeg erop. Opties zal worden gegeven aan u in de vorm van lijst. Selecteer "Wachtwoord verwijderen" en zorg ervoor dat u het verzoek bevestigt en legt de wijziging.
  6. Herstart uw systeem. Sluit alle vensters hebt geopend, en druk op de "Start" knop en selecteer de optie "Computer uitschakelen". U kunt ook gewoon op de toetsen "CTRL", "ALT" en "Delete" gelijktijdig op uw toetsenbord om welkomstscherm van Vista te openen. Van daar, drukt u gewoon op de "Power"-pictogram op uw computer uit te schakelen.
  7. In tegenstelling tot de vorige stap, hoeft u niet langer op F8 drukken. Laat de computer normaal opstarten zonder de toetsen te gebruiken.

U kunt nu inloggen op Windows Vista zonder de noodzaak om uw Administrator-wachtwoord in te voeren. Als in het geval u een wachtwoord voor uw log in maken, om redenen van veiligheid, ga terug naar het Configuratiescherm en in de "Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht" en maak uw Windows-wachtwoord vanaf daar.