O2e

Hoe kan ik Visual Studio.NET installeren 2003

Visual Studio

Visual Studio. NET 2003 is een verbeterde versie van Visual Studio. NET. Het werd uitgebracht in 2003 en werd ontworpen met nieuwe functies en kenmerken. Het installeren van Visual Studio. NET 2003 is hetzelfde als het installeren van andere Visual Studio-versies, maar om u te begeleiden, hier zijn de instructies.

 • Voldoen aan de eisen. Om met succes Visual Studio te installeren. NET 2003 op uw computer, zorg ervoor dat uw systeem correct is afgestemd. In het bijzonder, moet u voldoen aan de volgende systeemvereisten:
   • Pentium III-processor (Pentium II-klasse processor zal doen)
   • Windows Server 2003, Windows XP, Windows 2000 of Windows 2000 Server
   • ten minste 96 MB geheugen (geheugen eisen over het algemeen afhankelijk van uw besturingssysteem)
   • ten minste 900 MB ruimte op uw systeem schijf, 3,3 GB ruimte op uw installatie schijf
   • CD-Rom of DVD-Rom-station
   • aanwijsapparaat
   • Internet-verbinding
   • Super VGA-resolutie of hoger
 • Installeer de voorwaarden. Voordat je daadwerkelijk kunt installeren Visual Studio. NET 2003, moet u eerst het systeem vereisten. Begin door eerst het downloaden van updates voor Visual Studio. NET 2003. Klik op Start. Ga dan naar Alle programma's en selecteer Windows-updates. Downloaden en installatie zal dan beginnen. Wacht een paar minuten om dit te laten dan te voltooien en de computer opnieuw op te starten. Nu, plaatst u de cd, die moet komen met uw aankoop, in de CD-Rom speler. De cd wordt automatisch gestart. De installatie wizard zal onderzoeken uw systeem en bepalen de benodigde updates. Installeer de updates. Wanneer u klaar bent, verwijdert u de cd uit het station en herstart uw computer.
 • Begin de installatie van de eigenlijke software. 'Haal cd 1 van uw pakket. Plaats deze in de CD-Rom speler. Een welkome boodschap zal verschijnen. Klik op Volgende. U wordt dan doorgeleid naar de End User License Agreement. Lees en accepteer het. Nu wordt u gevraagd om de productcode, die u kunt zien op de verpakking te verstrekken. Voer de productcode in op het desbetreffende gebied en klik op Volgende.
 • Voortzetting van het proces. De installateur zal u vragen om de functies die u wilt worden geïnstalleerd in de software te kiezen. Selecteer de gewenste functies en kies de locatie waar u wilt om ze te redden. Het systeem schijf is de standaard locatie. Als u de software wilt installeren op een andere schijf, klikt u op Bladeren. Kies een station en klik op Volgende.
 • Wacht tot de installatie is voltooid. De installateur zal de werkelijke installatie te beginnen nadat u klikt op de knop Installeren. Wacht een paar minuten als de installer de bestanden naar uw computer. Wanneer u klaar bent, zal de installateur aangeven of de installatie is gelukt.
 • Beslis of het opzetten van MSDN-bibliotheek. MSDN biedt nuttige en belangrijke informatie over het gebruik van de software. U kunt het installeren als u de software installeert of wanneer u maar wilt. Steek de installatie-cd en volg de prompt. Herstart uw computer na.


Voor meer informatie over het installeren van Visual Studio

Hoe kan ik visual studio.net installeren 2003. Voldoen aan de eisen.
Hoe kan ik visual studio.net installeren 2003. Voldoen aan de eisen.

Voor meer informatie over het installeren van Visual Studio. NET 2003, overweeg dan een bezoek aan Visual Studio Solution Center op de officiële website van Microsoft. Het zal u voorzien van belangrijke informatie over de software, en behandelen van vragen over Visual Studio. NET 2003.