O2e

Hoe kan ik wordpress berichten voor de dagelijkse podcasts te maken

De kracht van podcasts is dat ze de kracht van bloggen en de kracht van radio gecombineerd. Ze zijn net zo eenvoudig te maken als blogs, en bereiken een publiek dat is vrijwel onbeperkt. Met podcasts, kun je de lucht uit je gedachten op zo ongeveer alles, met behulp van je eigen stem. Deze podcasts kunnen worden gepubliceerd in uw eigen WordPress blog of website. Hier is hoe.

Hoe kan ik wordpress berichten voor de dagelijkse podcasts te maken. Maak de wordpress post.
Hoe kan ik wordpress berichten voor de dagelijkse podcasts te maken. Maak de wordpress post.

  • Maak de podcast. Allereerst moet u de werkelijke podcasts te maken. Door de ontwikkelingen in de technologie, het creëren van je eigen podcast is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vandaag de dag, alles wat je nodig hebt is een voice recorder, die goedkoop kunnen worden gekocht in vele elektronica winkels. Gebruik de spraakrecorder om je podcast te maken. U kunt bereiden een script op voorhand, als je wilt. Zorg ervoor dat uw podcasts zijn tussen de tien tot vijftien minuten lang. Langer en het zal vervelen uit de meeste luisteraars. U kunt ook gebruik maken van andere apparaten, zoals mobiele telefoons die voice recording capaciteiten hebben.
  • Upload de podcast. Na het opnemen van uw podcast, je moet het uploaden. Sluit eerst de recorder aan op uw computer. De meeste recorders worden geleverd met fire wire of USB-kabels waarmee je de opname naar de computer. Afhankelijk van het type apparaat dat u hebt gebruikt, kan de podcast in WAV, AAC, MP3, MP4, of FLAC. De bestanden converteren naar MP3, aangezien dit de meest gebruikte formaten voor audio op het internet. Er zijn veel audiobestand converters die je gratis kunt downloaden van het internet. Na het laden van de podcast op uw computer, moet u om het te uploaden naar het internet. U kunt direct uploaden naar uw WordPress blog, of u kunt gebruik maken van online opslag van bestanden sites die u zal toestaan ​​om bijna onbeperkte aantallen bestanden te uploaden.
  • Maak de wordpress post. Nu de podcast is op het internet, moet u deze koppelen aan je eigen blog. Doe dit door in te loggen op WordPress en het creëren van een nieuw bericht. Op de post, de link naar het bestand. Zorg ervoor dat u het bestand adres rechtstreeks te kopiëren van de adresbalk, zodat het perfect werken. Publiceer het bestand, en dan kom later op de post om te zien of de verbinding werkt. Als de link werkt, moet u in staat zijn om op te klikken, en het moet leiden u naar een nieuwe pagina waar de podcast is. Afhankelijk van de opslag van bestanden site die u gebruikt, kan de podcast automatisch af te spelen, of het kan worden gedownload. Als het downloaden, zal de luisteraar moet het eerst downloaden en daarna af te spelen op de media speler in zijn computer.


Zorg ervoor dat u publiceert of uw podcasts te uploaden op hetzelfde moment, op schema. Dit geeft de luisteraars en idee van wanneer om terug te gaan naar uw site voor updates. Zorg er ook voor dat uw podcasts relevant zijn en dat ze gerelateerd zijn aan het thema van uw website of uw blog. Met deze in het achterhoofd, moet u in staat om uw eigen podcasts met behulp van WordPress te publiceren.