O2e

Hoe kan ik xbox 360 meldingen uit te schakelen tijdens de dvd - en video

Microsoft's Xbox 360 is een geweldig stukje technologie

Microsoft's Xbox 360 is een geweldig stukje technologie, om het op zijn zachtst gezegd. Deze krachtige machine speelt videogames en is in staat om dit te doen op een zeer hoog niveau. De gaming console heeft het allemaal: scherpe, gedetailleerde beelden, snelle tempo gameplay en rekenkracht voor het laatst voor dagen en dagen van speeltijd. Natuurlijk, om geld te verdienen "Next-gen" status, de console moet in staat zijn om meer te doen dan alleen video games (zelfs als dat zou genoeg geweest zijn) af te spelen. Bijna alle gadgets in deze dag en leeftijd hebben secundaire functies die meer waarde aan het apparaat toe te voegen. Net als andere consoles, de 360 ​​is geschikt voor het afspelen videobestanden en het lezen van dvd's. Hoe cool is dat? Het speelt games en DVD's! Dit kan echter cumulatie van functies en kenmerken soms leiden tot kleine problemen. Een kleine ergernis is het optreden van pop-up berichten tijdens het kijken naar een film. Hier is hoe de Xbox 360 meldingen uit te schakelen tijdens de DVD en video:

  • Meldt u aan. Als u al een lange tijd gebruiker van de Xbox 360, dan niet zou moeten zijn al te moeilijk zijn. Je moet eerst aan te zetten op je console en controller. Als u de primaire gebruiker of de enige gebruiker en heeft gekozen bepaalde voorkeuren, dan is uw profiel moet automatisch aanmelden in. Het is belangrijk om alleen knoeien met voorkeuren en functies wanneer u bent aangemeld-in met je eigen account of profiel, omdat het stelt u in staat om op te slaan uw beslissingen en aanpassingen. Ook, zou je niet wilt dat anderen bemoeien met uw profiel, zodat alleen de jouwe te gebruiken.
  • Druk op play. Kies wat film die u wilt bekijken en de dvd in je Xbox 360-console of selecteer het videobestand dat u wilt afspelen.
  • Met behulp van de gids te drukken. Zodra het begint te lopen, drukt u op de Guide-knop op de controller. Dit is het midden knop, die de Xbox 360 "X" op het heeft. Dit zal leiden u naar een interface speciaal ontworpen voor het omgaan met je 360 ​​zelf in plaats van het spel of film die wordt afgespeeld. Dit laat u toe om bepaalde aspecten, zoals je profiel of de console-instellingen. Het maakt het ook mogelijk u aan te melden-out en-aanmelden en keert u terug naar het dashboard.
  • Het uitschakelen van meldingen. Zie, zal je 360 u op de hoogte van bepaalde dingen, zoals prestaties, nieuwe Xbox Live updates en uw Xbox Vrienden 'status updates. Deze berichten kunnen in de weg van het kijken naar een film. Nu dat u zich in de Xbox 360 "optie blades" kunt u zoeken naar de juiste instellingen te veranderen en uit te schakelen uw meldingen tijdens het kijken naar een DVD of film. Je moet om naar het meest rechtse blad dat is de "Instellingen" blad. Kijk voor de "Meldingen" optie. U zult een instelling genaamd "Show Tijdens video's." Als het vakje is aangevinkt, dan zie je meldingen tijdens het kijken naar video's. Om de functie uit te schakelen, maar verwijdert u het vinkje. U kunt ook beslissen of u wilt een alarm klinkt uit te schakelen als goed.


Hoe kan ik xbox 360 meldingen uit te schakelen tijdens de dvd - en video. Met behulp van de gids te drukken.
Hoe kan ik xbox 360 meldingen uit te schakelen tijdens de dvd - en video. Met behulp van de gids te drukken.

Het uitschakelen van de Xbox 360 meldingen tijdens het kijken naar dvd's en video's is zeer eenvoudig. Het is gewoon een simpel geval van het zoeken naar en het selecteren van de optie dat het uitgeschakeld.