O2e

Hoe kan ik yahoo toolbar te installeren

Een Yahoo werkbalk kunt u alles doen wat u kunt doen op de website van Yahoo. U kunt uw e-mails, het vinden van het laatste nieuws, doe een online zoeken, en zelfs uit te vinden de laatste weerberichten.

Hoe kan ik yahoo toolbar te installeren. Controleer of u voldoet aan de eisen.
Hoe kan ik yahoo toolbar te installeren. Controleer of u voldoet aan de eisen.

Het installeren van een Yahoo toolbar is vrij eenvoudig. Als u wilt weten hoe u met succes een te installeren, hier zijn de stappen om dit te doen.

Controleer of u voldoet aan de eisen. Je huidige browser moet of Firefox 3.0 of hoger en Internet Explorer 8. De ondersteunde besturingssystemen zijn Windows, Linux en Mac OS X.

Klik hier voor de installateur. Typ toolbar.yahoo.com in de adresbalk van uw browser en klik op de "Download Now" knop. Als je in de belangrijkste website van Yahoo, scroll naar beneden naar de onderkant naar de sectie met het label "Meer Yahoo! Sites". Klik op de "Klik hier voor de Yahoo! Toolbar" link. U wordt doorgestuurd naar de site waar je de werkbalk downloaden.

Klik op "I Agree" op de volgende pagina dat de Software License Agreement geeft aan of u gebruik maakt van Firefox. Als u een Internet Explorer, verschijnt er een pop-up venster verschijnen.

Installeren. als u internet explorer gebruikt. Klik hier voor de installateur.
Installeren. als u internet explorer gebruikt. Klik hier voor de installateur.

Klik op elk van de desbetreffende vakken die u wilt installeren met de werkbalk. Bijvoorbeeld, kunt u Yahoo uw standaard browser en zoekmachine, installeert u de Yahoo toolbar in uw Firefox-browser (als je het hebt), en stel Yahoo mail als uw standaard e-mailprovider. Klik op "I Agree" na.

Installeren. Als u Internet Explorer gebruikt

Installeren. Als u Internet Explorer gebruikt, heeft u de mogelijkheid om deel te nemen in hun privacybeleid. Als u akkoord met de inschrijving, zal Yahoo krijgt anonieme informatie over sites die u bezoekt. Klik op "Install" en vervolgens op "Get Yahoo Toolbar". Er verschijnt een pop-up dialoogvenster zal verschijnen, waarin u wordt gevraagd of u wilt downloaden en uitvoeren van de applicatie, of en download opslaan voor later installatie. Zodra u met succes installeren van de toolbar, zal het u naar een pagina die op maat gemaakt.
Als u Mozilla Firefox, zie je een gele balk te zien aan de bovenkant van de pagina, het beperken van de automatische download van de installateur. Klik op de "Allow" knop aan de rechterkant van de gele balk. Een venster zal verschijnen met een installatie timer. Zodra de timer 0 bereikt, klikt u op de staat "Install Now" knop. Zodra de add-on knop verschijnt, klikt u op de "Restart Firefox" knop te drukken.

Aanpassen. Na de installatie vindt u de Yahoo toolbar te zien op de top van uw browser pagina. De normale componenten zijn de zoekmachine, anti-spy functies, mail, messenger, games, Yahoo antwoorden, bladwijzer, en Friendster. U kunt extra functies door te klikken op de toepassingen op het midden van de pagina, zoals nieuws, weer, en het adresboek, onder anderen. Elke geselecteerde toepassing wordt automatisch toegevoegd aan uw werkbalk.

Om uw geselecteerde voorkeuren wilt opslaan

Om uw geselecteerde voorkeuren wilt opslaan, klikt u op het pictogram Instellingen aan de rechterkant van de Yahoo toolbar. Dit ziet eruit als een grijze, ronde versnelling. Klik op de werkbalk link Voorkeuren. U kunt verdere aanpassingen op dit punt. Als u al bent aangemeld, kunt u ervoor kiezen om uw aangepaste werkbalk op te slaan op uw computer, of om je log in ID, zodat u kunt zien wanneer u aan bij uw account inloggen in elke computer. Als u niet bent ingelogd, eerst aanmelden bij uw Yahoo-account, zodat u kunt een selectie maken. Klik op de "Ik ben klaar" te drukken als je eenmaal klaar bent met uw voorkeuren.


Het installeren van een Yahoo toolbar is gemakkelijk, ongeacht het type browser dat u hebt. Bovendien kunt u uw aangepaste werkbalk overal als je ervoor kiezen om het op te slaan op uw Yahoo ID, en je kunt gemakkelijk op elk moment veranderen uw voorkeuren.