O2e

Hoe kun je jezelf maken in een tekenfilm karakter

Met veel programma's beschikbaar op het internet

Met veel programma's beschikbaar op het internet, zult u in staat zijn om iets dat je kunt gebruiken om jezelf te veranderen in een tekenfilm karakter te vinden. Er zijn tal van websites waar u dit kunt doen gratis. Dit is een goede optie als u niet goed bent in het werken met foto editing tools. Iedereen kan gebruik maken van deze websites. Zoek uit waar je jezelf kunt maken in een stripfiguur door een bezoek aan de onderstaande website.

Hoe kun je jezelf maken in een tekenfilm karakter. Portret illustratie maker.
Hoe kun je jezelf maken in een tekenfilm karakter. Portret illustratie maker.

  • Worden funky – Wees Funky is een van de websites die u kunt gebruiken om een tekenfilm karakter van jezelf te creëren. Het enige wat je hoeft te doen is uploaden van uw foto en gebruik maken van de gratis programma om jezelf te transformeren. Ga naar het 'Foto-effecten' gedeelte van de site. Upload uw foto en kies vervolgens 'Cartoonizer' in het linker paneel. Je hebt 2 keuzes voor het Cartoonizer en 3 meer voor de premie Cartoonizer. U kunt ook teksten, foto's en frames om je foto. Daarna kunt u uw afbeelding te downloaden naar uw computer.
  • Portret illustratie maker – Portret Illustratie Maker kunt u aanpassen van uw eigen avatar. Je hebt een veel opties om uit te kiezen, zodat u kunt komen met een cartoon die lijkt op jezelf. U kunt kiezen het kapsel, de vorm van het gezicht, wenkbrauwen, ogen, neus, mond en lichaam. Andere keuzes zijn voor de make-up, snor, accessoires en zelfs rimpels. Download de avatar op uw computer zodra u klaar bent.
  • Wee wereld – Wee World is een website waar u een Wee Mee of een cartoonized versie van jezelf creëren. Klik op de link voor 'Maak een WeeMee'. U hebt dan opties om uit te kiezen. Kies uw geslacht, kopvorm, huidskleur en kleur van de ogen. Daarna kiest u 'nu Kleed je!' om uw cartoon kleden. Er zijn tal van kleding om uit te kiezen. U kunt zelfs de emotie van je karakter.
  • SP studio – Dit is een avatar maker dat u zult genieten van het gebruik, vooral als je een South Park fan. De website stelt u in staat om jezelf te veranderen in een South Park karakter. U kunt de achtergrond voor de foto, de hoed, ogen, haar, huid, mond, shirt, handen, benen en andere bijzondere posten. U kunt de avatar in uw computer.
  • Doppel me – Doppel mij is een andere website waar u kunt avatars van jezelf. Er zijn tal van mogelijkheden om uit te kiezen. U kunt zich aanmelden voor een gratis account, zodat u toegang tot alle opties voor het maken van een stripfiguur. U kunt de avatar en gebruiken voor uw online accounts.


Dit zijn enkele van de opties die je hebt om jezelf te maken in een tekenfilm karakter. U kunt bladeren door alle websites, zodat u kunt kiezen welke website kan het beste avatar voor uw behoeften te maken. Download de stripfiguur die u hebt gemaakt en upload deze in uw administratie, zodat u deze kunt delen met je vrienden. U kunt veel verschillende avatars voor MySpace, Facebook, online messenger en nog veel meer.