O2e

Hoe kunt u uw adresboek van Outlook Express overzetten van de ene computer naar de andere

Doe de volgende stappen om uw Outlook Express-adresboek van de ene computer naar de andere.

De eerste stap is om de Outlook Express-programma te openen

Hoe kunt u uw adresboek van Outlook Express overzetten van de ene computer naar de andere. De eerste stap is om de Outlook Express-programma te openen.
Hoe kunt u uw adresboek van Outlook Express overzetten van de ene computer naar de andere. De eerste stap is om de Outlook Express-programma te openen.

De eerste stap is om de Outlook Express-programma te openen. Aan de linker bovenhoek, kunt u het menu zien (Bestand, Bewerken, Beeld, Extra en Help Message). Met behulp van uw muis, links klik op "Bestand". Je moet nu links klikken "Exporteren" en kies "Adresboek" door opnieuw met de linker klik van de muis dan.

U ziet nu het adresboek importeren Tool

U ziet nu het adresboek importeren Tool. Dit zal u toelaten om het programma of bestandstype waarin u uw adresboek exporteren naar selecteren. Er zijn twee opties: Microsoft Exchange persoonlijk adresboek en Tekstbestand (met door komma's gescheiden waarden). Selecteer Tekstbestand (met door komma's gescheiden waarden) en klik op de knop Exporteren op de rechterkant van het venster.

U wordt nu gevraagd om uw adresboek opslaan

U wordt nu gevraagd om uw adresboek opslaan. Op de ruimte "Save Export File als ', typ een bestandsnaam die u wilt uw adresboek bellen. Misschien wilt u "Mijn adresboek van Outlook Express" om het voor u gemakkelijker om later kijken voor het gebruik maken. Klik op de knop Bladeren en sla uw geëxporteerde adresboek van Outlook Express naar een gewenste locatie op uw computer. Misschien wilt u deze opslaan in de "Mijn documenten" met de bestandsnaam Mijn adresboek van Outlook Express. Je kan nu klikken op de knop Opslaan en sla uw geëxporteerde adresboek van Outlook Express. Na het opslaan klikt u op de knop Volgende in de rechteronderhoek van het pop-up venster. U wordt nu gevraagd om de velden of categorieën (voornaam, achternaam, Middle Name, Name, Nick Naam, e-mailadres, Thuis Straat, etc.) te exporteren controleren. Na het controleren van de doos van de velden van uw keuze, kunt u nu klikken op de knop Voltooien. U kunt nu sluiten de Outlook Express-programma.

U bent nu klaar om uw adresboek van Outlook Express overzetten

U ziet nu het adresboek importeren Tool. U wordt nu gevraagd om uw adresboek opslaan.
U ziet nu het adresboek importeren Tool. U wordt nu gevraagd om uw adresboek opslaan.

U bent nu klaar om uw adresboek van Outlook Express over te dragen. Eerst moet je de map Mijn documenten te openen waarin u de geëxporteerde adresboek van Outlook Express opgeslagen. Zoek het bestand, dat is onder de naam van het bestand met de extensie. Csv-bestand extensie ('Mijn adresboek van Outlook Express "). Kopieer dit bestand naar een diskette, cd, USB-stick of een vergelijkbaar extern opslagapparaat.

Om uw adresboek van Outlook Express kopiëren naar een andere computer

Om uw adresboek van Outlook Express kopiëren naar een andere computer, plaatst u het opslagapparaat naar de andere computer en open het Outlook Express programma. Linker klik op het menu Bestand en selecteer "Import" en kies vervolgens "Andere Adresboek" door opnieuw met de linker klik van de muis. U wordt nu gevraagd om het programma of bestand dat u wilt het adresboek importeren uit selecteren. Kies Tekstbestand (met door komma's gescheiden waarden) en klik op de knop Importeren. Vervolgens wordt u gevraagd om een ​​bestand te importeren kiezen. Klik op de knop Bladeren en zoek naar uw opslagapparaat en het bestand 'Mijn adresboek van Outlook Express "die u eerder geëxporteerd. Nadat het juiste bestand te selecteren, klikt u op de knop OK. U wordt nu gevraagd om uw voorkeur te kiezen ten aanzien van duplicaten. Na het kiezen van uw voorkeur, klikt u op de knop Volgende.

Om het proces te voltooien

Om het proces te voltooien, markeert "Contacten" en klik vervolgens op de knop Volgende. Na dit, kunt u nu klikken op de knop Voltooien. Je hebt nu overgezet van Outlook Express-adresboek van de ene computer naar de andere.