O2e

Hoe kunt u uw BlackBerry Pearl alarm in te stellen

Heb je ooit meegemaakt wakker in paniek omdat je verslapen voor een uur en zijn zeer, zeer laat voor een belangrijke afspraak? Als u bent, dan kan het tijd voor u om een ​​wekker te kopen zijn. Echter, als je een van die persoon die kan niet zonder hun mobiele telefoon slapen aan hun zijde, je bent in geluk, want de meeste telefoons tegenwoordig voorzien van een alarm-programma. Geen behoefte te knoeien met knoppen van volumineuze wekkers. Stel gewoon uw Blackberry Pearl om je wakker elke ochtend. Het is heel eenvoudig te gebruiken en biedt veel functies die een oude klok radio simpelweg niet heeft. Lees dit artikel om te leren hoe het alarm in uw Blackberry Pearl in te stellen.

Hoe kunt u uw blackberry pearl alarm in te stellen. Zorg ervoor dat de tijd op uw mobiele telefoon correct is.
Hoe kunt u uw blackberry pearl alarm in te stellen. Zorg ervoor dat de tijd op uw mobiele telefoon correct is.

  • Zorg ervoor dat de tijd op uw mobiele telefoon correct is. Als u gebruik maken van de Blackberry Pearl-eenheid voor de eerste keer, moet u de juiste tijd en datum in te stellen voordat het alarm wordt geactiveerd programma. Anders kon je door elkaar geschud door de wekker om drie uur in de ochtend op een zondag. Ga naar huis van uw telefoon het scherm, klikt u op het pictogram Klok. Ga naar het menu en klik op "Set Time". Het zal u toelaten om te kiezen hoe u de tijd wilt instellen, selecteert u "Handmatig". Ga naar het veld Tijd en selecteer de juiste cijfers met behulp van de trackpad. Doe hetzelfde om de juiste datum in te stellen. Druk op de toets "Menu" en klik op "Opslaan".
  • Selecteer de juiste alarm functies. Ga naar de map Programma's en selecteer het Alarm pictogram. Dit is het beeld van een blauwe en witte wekker. Klik op dat icoon en druk op de "Menu" toets. Wacht tot het alarm menuscherm wordt weergegeven. Druk op de knop Opties. U zal worden getoond het gedeelte Alarm. Kijk naar de wekker keuze. U kunt dit instellen op "Aan" of "Uit". Ga naar het veld Tijd en selecteer hoe laat u wilt worden gewekt. Als u de snooze functie te activeren, gaat u naar de sluimertijd veld en selecteert u hoeveel minuten u uw alarm op snooze voordat waarschuwt u weer wilt. U kunt gaan voor 10 minuten, 5 minuten, of 1 minuut opties. Ga naar het veld Actief in weekend en zorg ervoor dat u deze schakelaar op "Off". Als u werkt in het weekend, laat het verblijf op "On". Druk op de "Menu" toets en sla de wijzigingen in uw instellingen.
  • Kies het alarm melodie, soort, de hoeveelheid en de hoeveelheid van piepjes voor uw alarm. Voor het aanpassen van het geluid van het alarm, moet je terug naar het alarm menu en om alarm type veld te gaan. Je zou dit op toon (voor alleen geluid), trillen, of toon en trillen. U kunt ook kiezen welk geluid u wilt gebruiken voor uw alarm. Voor zware slapers, is het het beste om te kiezen de meest agressieve en irritante toon die u kunt vinden. Dit zal ervoor zorgen dat je wakker maakt niet uit hoe diep je slaap is. U kunt ook het alarmvolume. U kunt kiezen uit escaleert, hoog, gemiddeld of laag.


Nu dat je klaar bent met het instellen van de tijd en de mogelijkheden voor uw alarm, testen om ervoor te zorgen dat u de beste melodie en het volume dat zeker zou je uit het bed geplukt. Vergeet niet om de wijzigingen opslaan elke keer dat u een aanpassing van uw alarminstellingen.