O2e

Hoe kunt u uw digitale foto's te verbeteren - gebruik een zoeker oogschelp

Een van de beste voordelen van digitale camera's is dat u de foto's die u hebt genomen te controleren en te zien of een herkansing nodig is. Dankzij het LCD-scherm te laten gebeuren. Echter, het is niet te allen tijde dat de LCD-monitor nuttig is. De meeste LCD-schermen kunnen niet goed presteren onder de directe hitte van de zon. Controle van de genomen foto's of uitzoeken of u de juiste frame gericht is moeilijk met extreme zonlicht. Goede zaak, kan een eenvoudig mechanisme helpt je door dit probleem gebruiken een zoeker oogschelp.

Een zoeker oogschelp is een rubber-en-klare beker gebruikt te wikkelen rond LCD scherm van de camera, zodat u kunt kijken naar het als gluren naar de foto's. Dit blokkeert het zonlicht en kunt u op het LCD-scherm kijken zonder beeldvervorming. Met dit, kunt u het verbeteren van uw digitale foto's zonder de harde stralen van de zon.

De truc hier is om te kopen een zoeker oogschelp die speciaal is gemaakt voor uw camera. Elke camera model heeft een ander lichaam en LCD scherm grootte. Uw camera moet gebruik maken van een kopje speciaal voor gemaakt.

Hoe kunt u uw digitale foto's te verbeteren - gebruik een zoeker oogschelp. Compatibel zoeker oogschelp kan niet perfect zijn voor uw camera.
Hoe kunt u uw digitale foto's te verbeteren - gebruik een zoeker oogschelp. Compatibel zoeker oogschelp kan niet perfect zijn voor uw camera.

Echter, niet alle digitale camera's hebben een zoeker oogschelp die speciaal voor hen. Als uw camera is een van deze, dan is uw volgende beste keuze is het gebruik van een compatibele beker. Controleer uw LCD de grootte van de camera handleiding en op zoek naar een zoeker met dezelfde fitting voor het LCD-scherm.

Compatibel zoeker oogschelp kan niet perfect zijn voor uw camera

Compatibel zoeker oogschelp kan niet perfect zijn voor uw camera. Het is goed om te tweaken de beker zodat het perfect past op uw camera. Het onvermogen om plakken op het apparaat een veel voorkomend probleem. Gebruik een klittenband lijm voor. Een dunne en sterke koord kan helpen de cup geplaatst worden gehouden, ook.

Met het oog cup op de camera, kunt u nu een gelukkig shoot zelfs onder de verzengende hitte van de zon. Maar je moet leren hoe je dit ding goed te gebruiken voordat u probeert te schieten.

Peep door het gat van de beker is wanneer het proberen om een ​​foto te maken

Peep door het gat van de beker is wanneer het proberen om een ​​foto te maken.
Peep door het gat van de beker is wanneer het proberen om een ​​foto te maken.

Peep door het gat van de beker is wanneer het proberen om een ​​foto te maken. Met de beker, zal het gemakkelijker zijn om de helderheid, het contrast en andere instellingen van het beeld aan te passen voordat u uw schot. Wat je ziet op het LCD-scherm is wat je gaat krijgen.

Met de zoeker oogbad wordt aanbevolen, zelfs als er geen zonlicht te blokkeren. Andere verlichting kan de beeldkwaliteit nog steeds invloed op het LCD-scherm. De oogschelp vermindert de onrealistische gegevens die u op het scherm ziet. Dat alleen is al een grote hulp voor het verkrijgen van de afbeeldingen die u wilt.


Hoewel het een digitale camera, zijn er nog ouderwetse trucs die kunnen helpen om de beste foto's. Naast een zoeker oogschelp, zijn er nog andere nuttige tools voor het krijgen van de perfecte foto. Maak je geen zorgen, want hoe meer je oefent foto's nemen met uw camera, hoe meer bekend uit, je wordt.