O2e

Hoe kunt u uw favoriete tv - programma's downloaden naar uw computer

U zult versteld staan ​​van hoe groot het internet is veranderd hoe we multimedia te bekijken in de afgelopen jaren. Eeuwen geleden, konden mensen alleen opnemen van TV-programma's op VHS of Betamax. Vele jaren later, zou die moeten weten dat het kijken naar tv-programma's die lang hebben de ether nog steeds mogelijk is? Met de enorme collectie van video's gevonden op het internet, is het zeer waarschijnlijk dat uw favoriete tv-show is te vinden ergens daar, zoals YouTube of Google Video.

Hoe kunt u uw favoriete tv - programma's downloaden naar uw computer. Een lijst van alle tv-programma's die u wilt downloaden.
Hoe kunt u uw favoriete tv - programma's downloaden naar uw computer. Een lijst van alle tv-programma's die u wilt downloaden.

Hier zijn een paar manieren over hoe u uw favoriete tv-programma's te downloaden naar uw computer. Merk op dat sommige van deze kan worden beschouwd als illegaal of onethisch.

Een lijst van alle tv-programma's die u wilt downloaden. Heb een lijst van tv-programma's te downloaden klaar is. Het helpt om te organiseren, hoe eenvoudig en gemakkelijk uw taak zal zijn. Dit zal nuttig zijn in de zin dat u niet iets te weg te laten. Het zal ook zorgen voor een sneller en soepeler downloaden proces, omdat alles wat je hoeft te doen is te houden op die coderen voor de titels van de tv-programma's en op de download icoon, op hetzelfde moment te verwijderen op uw lijst die je al hebt gedownload. Dit is vooral handig als de shows die u wilt bekijken kan niet allemaal in een enkele bron.

Ga naar de website elke tv-show's

Ga naar de website elke tv-show's. Als je de officiële websites van de tv-programma's u voorstander, kunt u deze uit te checken. Sommige producenten officieel uit te brengen afleveringen van hun shows online. Het downloaden van afleveringen of scènes direct vanaf hun website geeft je ook de zekerheid dat wat u doet legaal is. Ook dit geeft je een beter gevoel van veiligheid, omdat de bestanden die u downloadt vrij zal zijn van virussen en andere malware.

Voer het tv-programma 'namen op google

Voer het tv-programma 'namen op google. Invoeren van de namen van de tv-programma's of afleveringen op Google zou helpen bij het ​​downloaden van deze bestanden ook. Hierdoor zou uw zoekopdracht en geven u verschillende websites van waaruit u kunt downloaden afleveringen. Dit zou ook nuttig zijn omdat sommige websites kunt u downloaden zelfs die andere tv-programma's die u hebt vergeten of niet opgeschreven hebben op uw lijst.

Ga naar de website elke tv-show's. Ga naar de website elke tv-show's.
Ga naar de website elke tv-show's. Ga naar de website elke tv-show's.

Download video's van torrents. Torrents kunt u downloaden stukjes en beetjes van bestanden van andere gebruikers over de hele wereld. Dit kan sneller, omdat je niet hoeft te een grote stroom bestand te downloaden in een keer. Je moet een. Torrent-bestand te downloaden van torrent trackers als The Pirate Bay, die uw Torrent software zal vertellen waar elke bit en stuk van een bestand kan worden gevonden. Het is gewoon een kwestie van het invoeren van titels van video's of songs op de zoekregels en te klikken op enter om te zoeken naar resultaten. Echter, torrents meestal beschouwd als illegaal, als gevolg van de file-sharing karakter van dit protocol. Je moet ook op zijn hoede voor virussen en andere malware die kunnen worden opgenomen in uw downloads.

Probeer youtube. Als je niet kan downloaden van uw tv-programma's, misschien dan kunt u ze bekijken als streaming video's online. YouTube heeft een enorme collectie van tv-afleveringen, meestal geüpload door liefhebbers, maar sommige officieel geüpload door studio's. Er zijn een aantal gesmokkeld kopieën, hoewel, die misschien niet goed zitten met mensen met ethische en juridische bezwaren.

In vergelijking met de oude en oude manieren van opnemen re-runs van vroegere tv-shows en afleveringen, het vinden van en het kijken naar tv-programma's is gemakkelijker vandaag. Het proces meestal alleen maar gaat om het invoeren van een titel in zoekvakken, en de resultaten zijn er voor u te ziften door en kies.