O2e

Hoe kunt u uw mobiele telefoon recyclen

Of je nu op zoek bent naar milieuvriendelijk zijn

Of je nu op zoek bent naar milieuvriendelijk zijn, of je hoopt om een ​​beetje geld voor jezelf te verhogen, uw bedrijf of uw liefdadigheid, recyclage van uw mobiele telefoon of het starten van een mobiele telefoon recycling-station is een geweldige optie. De nieuwste technologie, die lijkt te veranderen om de paar maanden, is voortdurend renderen "oudere" mobiele telefoons verouderd. En een mobiele telefoon hoeft niet eens te zijn dat oud, de gemiddelde levensduur van een mobiele telefoon is 18 maanden. Dat betekent dat er miljoenen oude mobiele telefoons verrommeling van laden, het verzamelen van stof in dozen in de garage, en, het ergste van alles, wordt gedumpt in het land vult.

In feite, sommige mensen maken een hoop geld recycling mobiele telefoons - check out hoe ze het doen met een mobiele telefoon recycling bedrijf.

Hoe kunt u uw mobiele telefoon recyclen. Mobiele telefoon recycling bedrijf.
Hoe kunt u uw mobiele telefoon recyclen. Mobiele telefoon recycling bedrijf.

Met naar schatting 130 miljoen mobiele telefoons met pensioen per jaar, en slechts 1% van degenen die gerecycled, mensen zijn begonnen met het creëren van prikkels en zelfs wetten om mensen te stimuleren om hun mobiele telefoons te recyclen. Bijvoorbeeld in Californië en New York, zijn mobiele telefoon retailers nodig om alle oude en / of verouderd mobiele telefoons accepteren ongeacht de toestand van de telefoon. Dit leidt ons tot de eerste mobiele telefoon recycling optie:

 1. Doneer uw telefoon. De meeste grote mobiele telefoon carriers, met inbegrip van Sprint en Verizon hebben mobiele telefoon recycling programma's waarmee u kunt kiezen of af te zetten van uw oude mobiele telefoon in een winkel, of mail het in (met een pre-paid envelop van de vervoerder). Zij zullen dan ofwel recyclen van de mobiele telefoon (als deze niet kan worden opgeknapt), of opknappen van de mobiele telefoon en de opbrengst doneren aan een specifiek goed doel.

  Aangezien de meeste bedrijven zullen een mobiele telefoon en mobiele telefoon accessoires (hoeft niet per se als een van hen) te accepteren, kunt u kiezen welk goed doel u wilt dat de opbrengst van uw mobiele telefoon graag naar. Bijvoorbeeld, Verizon's Hopeline doneert haar mobiele telefoon recycling opbrengst aan slachtoffers van huiselijk geweld. Verizon schenkt zowel financieel als in de vorm van gratis mobiele telefoons en zendtijd, zodat vrouwen die misschien geen andere optie, kan 9-1-1 bellen vanaf de telefoons Verizon biedt voor hen. Sprint, aan de andere kant, doneert aan K-12 openbaar onderwijs . Alle Sprint opbrengst van hun mobiele telefoon recycling programma naar het verbeteren de prestaties van leerlingen, familie betrokkenheid, en opvoeder ontwikkeling.

  Het is duidelijk dat beide bedrijven doneren aan goede doelen waardig. Elke mobiele telefoon provider heeft een andere oorzaak, zoals T-Mobile Huddle up , die doneert aan kinderen van eenoudergezinnen in hoge nood gemeenschappen. Dus doe een beetje onderzoek om te bepalen welke goede doelen je zou het liefst om te doneren aan, en uw mobiele telefoon recyclen via hen.

  Of je nu op zoek bent naar milieuvriendelijk zijn. Doneer uw telefoon.
  Of je nu op zoek bent naar milieuvriendelijk zijn. Doneer uw telefoon.

  Klik hier om de locatie van een charitatieve mobiele telefoon recycling programma in uw buurt te vinden. U kunt sorteren op specifiek programma, of gewoon vindt de mobiele telefoon drop-off die het dichtst bij je.

 2. Organiseer een rit. Als je een goed doel van uw eigen die u wilt geld in te zamelen voor, of u wilt wat extra inkomsten voor uw bedrijf te verdienen, kunt u beginnen met uw eigen mobiele telefoon recycling-station. Om dit te doen kunt u zich inschrijven online bij Wireless recycling .

  U kunt meestal verzamelen geen draadloze mobiele telefoons en opladers (niet autotelefoons en niet draadloze vaste telefoon), ongeacht hun leeftijd, grootte en conditie. Veel telefoons die niet werken momenteel nog worden gerenoveerd. Zoals u wellicht raden, zal de nieuwste mobiele telefoons genereren doorgaans de meeste fondsen.

  De kleinste, nieuwste telefoons kunnen genereren tot 10€ of meer voor uw bedrijf of liefdadigheid, terwijl oudere telefoons kunnen alleen opleveren tussen 5€ en 5€. Volstrekt achterhaald telefoon genereert geen geld, maar zal nog steeds worden gerecycled volgens de EPA-voorschriften. Als u op zoek bent om te bepalen hoeveel geld je zult in staat zijn om te verhogen, moet je voorzichtig schatten ongeveer 5€ per telefoon. Dit zal echter afhangen van de soorten telefoons je verzamelt.

 3. Trek uw donatie. Doneren uw mobiele telefoon is ook fiscaal aftrekbaar. Dus zorg ervoor dat u een fiscaal attest van het programma dat u doneert u bellen naar en af ​​te schrijven uw gerecyclede mobiele telefoon op belastingen van volgend jaar te krijgen.