O2e

Hoe kunt u uw "out of office " in te stellen bericht op blackberry

De moderne wereld kan verantwoordelijk worden gesteld voor de verfijning in onze communicatie technologie. De ontwikkeling van e-mail en short messaging diensten is een revolutie in de manier waarop we niet alleen onze activiteiten, maar ook ons ​​persoonlijk leven. Als we klaar zijn met kantoor werken, als wanneer we op een vakantie of gewoon thuis na de kantooruren, meestal hebben we onze e-mails in een "weg"-modus. Deze instelling zou verantwoordelijk zijn bij het beantwoorden van de e-mails die naar ons elke keer als we buiten zijn kantoor. Maar soms moeten we gewoon vergeten om onze e-mail instellingen te wijzigen voor het verlaten van onze kantoren. Dit is niet langer een probleem nu, omdat onze Blackberry's, "out of office" bericht kan worden ingesteld. Hier is hoe.

Hoe kunt u uw "out of office " in te stellen bericht op blackberry. Ga naar berichten uw blackberry's menu.
Hoe kunt u uw "out of office " in te stellen bericht op blackberry. Ga naar berichten uw blackberry's menu.

  1. Ga naar berichten uw Blackberry's menu. Ga eerst naar het scherm Berichten. Zodra u daar bent, klikt u op de toepassingen knop van uw blackberry. Het is de knop met puntjes die je kon aan de linkerkant te zien op parel uw Blackberry's muis. Selecteer vervolgens 'opties'. Gebruik het draaiwiel dat kan worden gezien aan de zijkant van uw BlackBerry, als de jouwe niet beschikt over een parel muis (Vergeet niet, parel muis is alleen te zien op bepaalde modellen van Blackberry, met name op de meest recente bestanden).
  2. Selecteer E-mailinstellingen. Als je eenmaal in de opties van het menu Berichten, bladert u omlaag en selecteert u e-mailinstellingen door te klikken om uit te kiezen. En weer naar beneden scrollen om "uit het gebruik van office reply". Selecteer "ja" door te klikken op de "nee". Selecteer "Ja" en klik vervolgens op om uit te kiezen.
  3. Stel het tekstvak dat verschijnt. Na het selecteren van ja, een tekstvak weergegeven. Bewerk de informatie die u ziet op het tekstvak. Je hebt ook een bericht te bouwen in het. Wees niet verbaasd om een ​​bericht te zien in het tekstvak. Het is normaal als u al "out of office" bericht eerder gebruikt. Het laatste bericht zal echt mee. Na het bewerken en de bouw van bericht, klikt u op de "save" knop te drukken.
  4. Het is nu klaar voor gebruik. Na het klikken op de knop Opslaan, je "out of office" bericht is nu klaar voor gebruik. Het bericht wordt verstuurd naar degenen die e-mail wanneer u er niet bent.
  5. Final tips. Zodra je terug bent, vergeet nooit om uw e-mail de status terug te keren naar normaal. Anders zou u het afweren van uit-berichten, zelfs als je al rond. Ook zou het goed zijn om namen en contacten informatie van mensen de afzenders kunnen contacteren in geval van nood te verlaten. Je moet kennis van de mensen die u hun contacten verlaten, en dat ze tijdelijk de leiding van zaken, terwijl u weg bent.

Braam

Blackberry, in de afgelopen jaren, is uitgegroeid tot een belangrijke speler en innovator op het gebied van communicatie. Het is eigenlijk speerpunt diverse mededelingen vooruitgang, net als de "out of office" bericht. Nu moet de zorg van het niet uw e-mail te veranderen-ingesteld die overeenkomen met uw berichten worden gegooid uit het raam. Met slechts een paar klikken van je blackberry, "out of office" bericht kan worden geactiveerd.