O2e

Hoe kunt u uw Outlook spam instellingen aanpassen

Bijna iedereen heeft vandaag een e-mailaccount

Bijna iedereen heeft vandaag een e-mailaccount dat is een van de belangrijkste aspecten van internet het leven waar bijna elke site en elke groep die u toetreden zal vereisen dat u te bieden. Bijna iedereen die een e-mail account is waarschijnlijk al ondervonden spam, of de zeer vervelende bulk e-mailberichten die naar willekeurige e-mail gebruikers worden gestuurd. In sommige gevallen, kan spam zelfs gevaarlijk zijn, omdat virussen daadwerkelijk kan worden bevestigd aan e-mail en kan worden overgebracht naar uw computer. Als u gebruik maakt van e-mail applicaties zoals Microsoft Outlook, maar de applicatie kan soms taggen uw belangrijke e-mail als ongewenst of Outlook spammail met een Outlook-filter dat fungeert als bescherming tegen spam. Hier zijn de stappen om uw Outlook-blok spam-instellingen aan te passen.

Hoe kunt u uw Outlook spam instellingen aanpassen. Controleer het programma.
Hoe kunt u uw Outlook spam instellingen aanpassen. Controleer het programma.

  • Controleer het programma. De eerste stap is om het programma te openen. Dit kan gedaan worden door middel van de knop Start die normaal is gelegen in de linker kant van het scherm. Zodra het programma geladen is, krijgt u een overzicht van de e-mailmappen op een paneel aan de linkerkant van het scherm te zien. De mappen onder de Inbox, de Outbox, de map Concepten, evenals de map Ongewenste e-mail. De map Ongewenste e-mail is waar de berichten gemarkeerd als spam wordt geplaatst. Controleer de map en beoordeelt het aantal e-mails die ten onrechte werden gelabeld als ongewenste e-mail. Als er tal van nuttige mails in de map met ongewenste, dan moet u uw spam instelling Outlook passen.
  • Ga naar het menu Extra balk. De volgende stap is om naar het menu Extra bar die is gelegen op de top van het programmavenster. De Extra menubalk is een lijst van de frequente activiteiten, functies en functies die zijn geïntegreerd in het programma Outlook. Hier kunt u ook de instellingen te vinden voor enkele van de fundamentele werking van het programma, met inbegrip van bescherming tegen spam. Eenmaal binnen, klikt u op het menu Opties dat wordt vermeld n de bar Extra. Het menu Opties tonen u de aanpassingen die gemaakt kunnen worden op uw e-mail voorkeuren, uw e-mail opties instellen, uw e-mail formaat opties, de spelling voorkeuren, evenals andere opties. In het optiemenu, ga op het tabblad Voorkeuren. Op het tabblad Voorkeuren, zal je een knop gemarkeerd als ongewenste e-mail te vinden. Druk op deze knop om de spam-opties.
  • Stel het niveau van bescherming. Eenmaal binnen in de spam-panel kiest, zult u verschillende opties en aanpassingen voor u te vinden. De aanpassingen die je bereik kunt doen vanuit geheel verwijderen van de filters die tot doel hebben de ongewenste e-mail te verwijderen naar de juiste map. U kunt er ook voor kiezen om de gevoeligheid van het filter te verhogen, zodat alleen e-mail die afkomstig is van mensen die al in uw lijst of intermenselijke contacten die je al hebt goedgekeurd kunnen e-mail te sturen naar uw inbox zal zijn. Als er te veel goede mail wordt verzonden naar uw map met ongewenste e-mail, kiest u Geen automatische filtering, wat betekent dat alle berichten - ongeacht of ze patronen van het zijn een spammail te tonen - wordt doorverwezen naar uw inbox. De standaardmodus is echter Lage Filtering, die zal alleen markeren als spam die e-mailberichten die alle kenmerken van spam hebben.

Stop spam met Outlook spam bescherming, met behoud van de capaciteit om de instellingen aan te passen aan uw behoeften te voldoen. Met de juiste instellingen in de plaats, zal de Outlook-oplossing voor spam genoeg zijn om u te beschermen tegen malafide mail.